Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

κιόμως ...έργα γίνονται και την επομένη των εκλογών !!!

Ανακοίνωση εργασιών απο το Δήμο σε πολύ σημαντικούς οδικούς κόμβους
Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση Ισόπεδων Κόμβων στο Οδικό Δίκτυο», σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Τρίτη 27 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες στους εξής κόμβους:
Κόμβος Ποταμιά – Μέλανες: στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Η νέα διαμόρφωση του Κόμβου παρουσιάζεται στο σχέδιο που ακολουθεί.

Κόμβος Camping: έμπροσθεν του Naxos Camping στη συμβολή των οδών προς Αγ. Προκόπιο με την οδό προς αεροδρόμιο – Πλάκα. Η νέα διαμόρφωση του Κόμβου παρουσιάζεται στο σχέδιο που ακολουθεί.
Κόμβος ΚΧ14: στη συμβολή των οδών Χώρας – Γαλανάδου με την οδό Αγκιδίων, έναντι του 2ου Παιδικού Σταθμού Νάξου.


Επίσης χωματουργικές εργασίες εκτελούνται στον Κόμβο Εισόδου – Εξόδου του Αεροδρομίου.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των παρόδιων κατοίκων και επαγγελματιών και για τη συμμόρφωση και πιστή τήρηση από τους χρήστες των οδών, στις οποίες υλοποιούνται εργασίες, της εργοταξιακής σήμανσης.
Επίσης παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της οδού, οδηγοί και πεζοί, να συμμορφωθούν με τη νέα σήμανση και να επιδείξουν την απαιτούμενη κατανόηση διότι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στην καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στις συμβολές των οδών μέσω της μείωσης του αριθμού των εχθρικών ρευμάτων της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: