Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μήνυμα του υποψήφιου με τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, Ήμελλου Νικόλα - Ιατρού


Ενώ ως νέος Ηρόστρατος κομπάζει ότι πέτυχε το ίδιο έργο στο ΠΕΔΥ με τους μισούς γιατρούς, ενώ για άλλη μια οι συστημικοί Δεξιοί (ΝΔ+ΕΛΙΑ) εξαπάτησαν τους οικογενειακούς γιατρούς, τους υποτιθέμενα συμβεβλημένους ΕΟΠΥΥ με συμβάσεις γαλέρας και εξοντώνουν κάθε Δημόσια υποδομή Υγείας και Πρόνοιας, έχουν το περισσό θράσος να ζητούν και την ψήφο μας.
Ας ρίξουμε μια ματιά γύρω στη κοινωνία της φτώχειας και της ανεργίας. Έχετε ακούσει ποτέ από συμπολίτη σας ότι τη βγάζει διατροφικά με ψωμί όλη
μέρα, ή για απλήρωτη δουλειά των 210 ευρώ ακόμα και από πολυκαταστήματα;; Η απορρύθμιση της Κοινωνίας και η συστηματική καταστροφή ολόκληρων κλάδων όπως οι γιατροί του ΙΚΑ, οι φαρμακοποιοί, οι μεταφορείς, οι μηχανικοί, οι ναυτικοί, οι αγρότες και τώρα τελευταία οι μεταπράτες μικροπωλητές των λαϊκών αγορών. Δηλαδή οι Σαμαράς - Βενιζέλος και η πενιχρά παρέα τους των λεγομένων αφεντικών και εργολάβων, θέλουν πια ξεπούλημα ρεύματος και νερού, λιμανιών και αεροδρομίων, διόδια κοροϊδία εις υγεία των μεγαλοκατασκευαστών, ακτογραμμών και ορυκτού πλούτου και τις τηλεοπτικές συχνότητες δωρεάν εισφορά στους 4 μεγαλοκαναλάρχες με «επίδομα» πρόσθετων θαλασσοδανείων. Η Χώρα μας στη διακυβέρνησή τους κατήντησε αποικία χρέους.
Ο κ. Σαμαράς με αντιδημοκρατικές πρακτικές, ανυπαρξία διαλόγου, και απουσίας από τη Βουλή θα εφαρμόσει τα νέα Μνημόνια που δεν κρύβουν πια οι Πατρώνες του.Καταντήσαμε το πειραματόζωο της Ευρώπης, μια οικονομική γενοκτονία σε βάθος 2-3 γενεών, με ογκώδη μετανάστευση, με μείωση ΑΕΠ 4ετίας 36,5% όταν η Πορτογαλία υπέστη χασούρα 6,5% και η Ιρλανδία 5,5%. Αυτοί βέβαια επιμένουν να μας «σώζουν ακόμα», απλά και εγκληματικά ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ 30-3-14 ΠΑΛΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ 25% ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ, που κατήντησαν τη Χώρα. Το ακριβώς αντίθετο από το ότι έγινε σε Σουηδία, Ν. Κορέα, Βρετανία, ΗΠΑ και Ιρλανδία. 152 βουλευτές αντίθετοι στο δημόσιο συμφέρον και με την έγκριση φοβισμένων παραπλανημένων ψηφοφόρων τους, του Ιούνη του 2012.......................
Ο Πρετεντέρης και τα λογής φερέφωνα ετοιμάζουν για της 19 Μάη εκπομπές τη ψήφο σας σε τάχα ανεξάρτητους υποψήφιους όπως Καμίνης, Μπουτάρης, Μιαλολιάκος και Σγουρός να την ερμηνεύσουν ως φιλομνημονιακές επιλογές. Βέβαια οι Μπαλτάκιες εναλλακτικές προτάσεις των ψηφοδελτίων XA ή καθαρά επιχειρηματικών συμφερόντων σαν του Μόραλη και Μπέου μόνο σαν επέκταση γνωστών συμφερόντων. Οι σοβαροί επιχειρηματίες απέχουν και στη πολιτική αστάθεια, μεταβιβάζουν κεφάλαια και επιχειρηματική δραστηριότητα σε φορολογικούς παραδείσους. Πρόγραμμα εξόδου από την κρίση με σοβαρότητα και πατριωτισμό, έχουν να επιδείξουν τα κατά τόπους ανεξάρτητα από την κυβέρνηση αυτοδιοικητικά περιφερειακά και δημοτικά Ψηφοδέλτια, με ανθρώπους συνεπείς και αγωνιστές. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε στα κακώς κείμενα και δυστυχώς διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν περιμένουμε να προωθήσουν παρά διαστρεβλωμένες τις απόψεις μας. Ελπίζω και πιστεύω να λειτουργήσουν τα δημοκρατικά προοδευτικά αντανακλαστικά ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Στις επερχόμενες Ευρωεκλογές 25 Μάη, αν καταφέρουμε υψηλό ποσοστό στο πρώτο κόμμα κατά των μνημονίων με μεγάλη διαφορά από τα δύο κυβερνητικά συμπραττόμενα, τότε πραγματικά θα πούμε στη Μέρκελ και το Σοϊμπλε, τους φίλους τους μεγαλοτραπεζίτες, πως δύσκολα να κρατούν τους Έλληνες σε ρόλο εσαεί χαμένου και εξαρτημένου ανδράποδου σε μάχη που δεν δώσαμε ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: