Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Στη Σύρο 4 και 5 Ιουλίου η 8η σύνοδος των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ελλάδας

Συνεργασία με το συντονιστή του Δικτύου των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α.) Ελλάδας κο Μπάμπη Τσοκανή, είχε ο πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Δεκαβάλλας Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης.
Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν η περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας των Φ.Ο.Δ.Σ.Α. και θέματα τα οποία αφορούν γενικά την διαχείριση των στερεών αποβλήτων.
Ο κος Τσοκανής ανακοίνωσε στον κο Δεκαβάλλα ότι η 8η σύνοδος των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ελλάδας προγραμματίζεται να γίνει στη Σύρο, στις 4 και 5 Ιουλίου. Στη λήξη των εργασιών της συνόδου θα πραγματοποιηθεί η γενική απολογιστική συνέλευση του δικτύου των Φ.Ο.Δ.Σ.Α. . Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνόδου, ο χώρος πραγματοποίησης, κλπ, θ΄ ανακοινωθούν αμέσως μετά το τέλος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Τα θέματα τα οποία αφορούν τη διαχείριση στερεών αποβλήτων είναι ιδιαίτερα σημαντικά και για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι θα πρέπει τις εργασίες της συνόδου να παρακολουθήσουν τόσο οι αιρετοί, όσο και οι πολίτες.
Υπολογίζεται ότι τις εργασίες της συνόδου θα παρακολουθήσουν περίπου 200 αιρετοί και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα και θ΄ αποτελέσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, τόσο για την αυτοδιοίκησή μας, όσο και για το νησί της Σύρου.
Από το Γραφείο Τύπου

του Τ. Π. Κυκλάδων  της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: