Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Αγγλική νίκη της Κηφισιάς στη Νάξο κέρδισε 4-3 τον Πανναξιακό που αγωνίστηκε με 7 δικούς του

Mε επτά (7) "δικά του" παιδιά, απο τα οποία οι πέντε (5) στην βασική ενδεκάδα, ο Πανναξιακός έδειξε ότι έχει μέλλον και σε κάποιους ότι δεν χρειάζεται να κάνουν 15 μεταγραφές "μισθοφόρων"
Εντυπωσιακό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες έγινε στη Νάξο, με την Κηφισιά να επικρατεί 4-3 του Πανναξιακού.
Η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε 0-1 στο 24’ με κοντινό πλασέ του Τεγούση, αλλά στο 32’ ο Λίμα με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ναξιώτες. Στο 35’ ο Αλημπάς είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια ο Πανναξιακός βρήκε ρυθμό και με δύο γκολ του Ρόβα στο 40’ με πλασέ και το 44’ με κεφαλιά πήρε προβάδισμα για το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά ανέβασε στροφές και άρχισε να… πυροβολεί. Στο 60’ ο Αλημπάς μείωσε σε 2-3, ενώ στο 70’ ο Βέρμπης ισοφάρισε σε 3-3. Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε και πάλι ο Βέρμπης στο 79’.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου (66’ Βούλγαρης), Μποδώνιας, Μεσημέρης (81’ Ανευλαβής), Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ρόβας, Παναγιωτίδης, Ευριπιώτης (66’ Σάντα), Λίμα, Μπανακάκης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Ιωσήπου, Καραμπάς, Ντούμος (46’ Παπαζούδης), Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης, Αλημπάς (89’ Μεγαρίτης), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος (80’ Χίσο)
πηγή: http://www.grandsport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: