Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τουλάχιστον πρόσφεραν θέαμα! ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΕΡΑΜΪΚΟΣ 3-3

Μπορεί να έχουν αποχαιρετήσει εδώ και αρκετό καιρό την κατηγορία, ωστόσο Πανναξιακός και Περαμαϊκός είχαν... όρεξη για ποδόσφαιρι και θέαμα! Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με τον Περαμαϊκό να... κλέβει τον βαθμό της ισοπαλίας κυριολεκτικά με το σφύριγμα της λήξης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3!
Μόλις στο 1' ο Ρόβας, μετά από κάθετη μπαλιά του Παναγιωτίδη, άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες. Στο 25' ο Μεσημέρης μάρκαρε αντικανονικά τον Ανδριανόπουλο και ο διαιτητής Μπακογιάννης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανδριανόπουλος, όμως ο Τσαϊλάκης είπε 'όχι',στερώντας την ισοφάριση στους Πειραιώτες.
Το παιχνίδι πήρε... φωτιά στο 2ο μέρος, όπου ο Πανναξιακός πίεσε για τη νίκη, όμως ο Περαμαϊκός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 65', όταν ο Ανδριανόπουλος με ένα ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο 'Γ' της εστίας του Τσαϊλάκη. Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 70' προηγήθηκαν 2-1 με πλασέ του Καρελέμογλου, με τον 18χρονο παίκτη, τρία λεπτά αργότερα (73') να πλασάρει και πάλι τον Μώτο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Ο Περαμαϊκός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 86' ο Λαμπρινάτος που είχε περάσει ως αλλαγή, με ένα γκολ για χάι λάιτ, μείωσε σε 3-2. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Κακλαμάνος με κοντινό σουτ στο 92', για να ακολουθήσει το τελευταίο σφύριγμα. Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Κορωνιό και Ρηγόπουλο (Αθηνών).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου (85' Ανεβλαβής), Μποδώνιας, Μεσημέρης, Κατσάνης (66' Βαλέτας), Μπανακάκης, Καλογερής, Παναγιωτίδης, Ευριπιώτης (40' Σάντα), Λίμα, Ρόβας
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακαλοδούκας): Μώτος, Ιατρού (46' Νταλάκος), Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ντούμπερετ, Σαμαράς, Χατζηγιαννάκος, Χάλαρης (66' Λαμπρινάτος), Κακλαμάνος, Δεμερτζής (52' Δημγκιόκα), Ανδριανόπουλος.

Ανταπόκριση: Σπύρος Μάκαρης (Sportcyclades.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: