Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Κόβαζιτς: "Πιστεύω θα νικήσουμε"

τα κορίτσια του Πανναξιακού έχουν παει κοντά στους
φιλάθλους τους να πανηγυρίσουν μαζί τους τη μεγάλη
πρόκριση στον τελικό
Νικολάκης: "Είμαστε το φαβορί", 
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αμφότεροι ήταν συγκρατημένοι, αφού με διπλωματικό τρόπο έδειξαν μεν τις υψηλές προσδοκίες που έχουν για τις ομάδες τους.
Σήμερα το βράδυ όμως, λίγα λεπτά μετά το τέλος του β’ ημιτελικού του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, όπου επισημοποιήθηκε πως το ζευγάρι του αυριανού τελικού θα είναι Ολυμπιακός – Πανναξιακός, τόσο ο Γιάννης Νικολάκης όσο και ο Ζόραν Κόβαζιτς ήταν ξεκάθαροι.
Ο μεν τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε με νόημα «ήμασταν και είμαστε το φαβορί», ο δε προπονητής της Νάξου δήλωσε: «Αύριο θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό!», δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό χρώμα στον τελικό της διοργάνωσης.
Νικολάκης: «Από εμάς εξαρτάται…»
«Τα φαβορί των ημιτελικών δικαίωσαν τα προγνωστικά και δίκαια πήραν την πρόκριση στον τελικό», είπε αρχικά ο κ. Νικολάκης και συμπλήρωσε: «Εμείς ως Ολυμπιακός ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και αύριο, όπως κάναμε σήμερα, στον τελικό».

Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε τον Πανναξιακό «μία καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία δικαίως έφτασε στον τελικό», επανέλαβε ότι «παραμένουμε σεμνοί και ταπεινοί» κι όταν τον ρωτήσαμε αν το αυριανό ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος (όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει εντός και εκτός) απάντησε:

«Προσωπικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Το κάθε παιχνίδι όμως είναι και διαφορετική ιστορία, ενώ σε έναν τελικό Κυπέλλου δεν συγχωρούνται τα λάθη»


Κόβαζιτς: «Αύριο θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»
Αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος έμεινε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημιτελικό, ο Ζόραν Κόβαζιτς άφησε στην άκρη τις τυπικές δηλώσεις κι όταν τον ρωτήσαμε τι περιμένει για τον αυριανό τελικό ήταν ξεκάθαρος.

«Πιστεύω ότι αύριο θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό! Ξέρω ότι η δήλωση μου αυτή ίσως δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στις αθλήτριες του Ολυμπιακού, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να μην λέω ψέματα. Όλοι ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο κι αυτό ισχύει και για τον Πανναξιακό.
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έχουμε προσδοκίες και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο», είπε ο Σέρβος τεχνικός ο οποίος έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο των ερυθρόλευκων.

«Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία Ελληνική ομάδα κι αυτό δεν αλλάζει επειδή έχασε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Αύριο όμως εμείς πρέπει από την αρχή πρέπει να μπούμε με πνεύμα νικητή και να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».

Με τον Πανναξακό να έχει κάνει μια ονειρική χρονιά στην παρθενική του παρουσία στην Α1, αλλά να μην έχει κερδίσει φέτος καμία από τις ομάδες της πρώτης τετράδας (μάλιστα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έχει πάρει σετ) ο κ. Κόβαζιτς ξεκαθάρισε ότι αύριο «δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από τον αντίπαλο μας. Είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά, ήρεμα καθώς ελέγχει το παιχνίδι με το σερβίς του και ξέρει τι πρέπει να κάνει κάθε στιγμή. Διαφορετική όμως περιμένω να είναι η δική μου ομάδα».





Δεν υπάρχουν σχόλια: