Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Θέλουμε το Κύπελλο στη Νάξο!"

Έφτασε η μεγάλη ώρα!
Ο Πανναξιακός σε λίγες ώρες αγωνίζεται για πρώτη φορά, στην ιστορία του, σε μια τόσο μεγάλη εγχώρια διοργάνωση ομαδικού αθλήματος, στο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας 2014 του γυναικείου volley, που φέτος πραγματοποιείται στην Πύλο.
Ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει, στον δεύτερο ημιτελικό, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με "έπαθλο" τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Ήδη, ο Πανναξιακός με αυτή του συμμετοχή έχει γράψει ιστορία! Όμως, από εδώ και πέρα, τα κορίτσια του κ. Κόβαζιτς έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γράψουν με "χρυσά γράμματα" τα ονόματά τους στην ιστορία όχι μόνο του Συλλόγου, αλλά ενός ολόκληρου νησιού.

Και δεν υπερβάλλουμε! Με τη συμμετοχή του Πανναξιακού στο Final 4 και την πιθανή επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου, η Νάξος αρχίζει να ξεχωρίζει και να αναδεικνύεται ως μια ανερχόμενη "δύναμη" και στον αθλητισμό, με πολλαπλά οφέλη τόσο σε επίπεδο προβολής και εικόνας, όσο και σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο.

Πλέον, ο Πανναξιακός ξεπερνά τα στενά όρια των Κυκλάδων και έχει τη "δύναμη" να ανταγωνίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο δύσκολο αυτό κι αν είναι, για μια νησιώτικη ομάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι με σοβαρότητα, πειθαρχία, συγκέντρωση, πάθος και "δίψα" για καταξίωση, οι παίκτριες του Πανναξιακού, όχι μόνο μπορούν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, αλλά μπορούν ακόμη και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Μια κατάκτηση που θα πλημμυρίσει με χαρά, ευτυχία, υπερηφάνεια και συγκίνηση, κάθε Ναξιώτη και κάθε Ναξιώτισσα και φυσικά, θα κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα, τον Πανναξιακό μας!

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από ένα τέτοιο, μεγάλο "ραντεβού" και φυσικά, θα δώσει το παρόν στο Κλειστό της Πύλου για να ενισχύσει τη δύναμη της εξέδρας και να ενθαρρύνει τις παίκτριες της ομάδας, που για τις περισσότερες, θα είναι η πρώτη φορά, που θα αγωνιστούν για μια τόσο σπουδαία πρόκληση.

Ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, καλή επιτυχία και ελπίζουμε, το βράδυ της Κυριακής, το Κύπελλο να "υψώνεται" στο Κλειστό της Πύλου, από τα χέρια της αρχηγού μας, Ελένης Φάρκωνα.

"Θέλουμε το Κύπελλο στη Νάξο!"
http://www.pannaxiakos-athensclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: