Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Νέα τροπή στο περιστατικό που αναστάτωσε τη Νάξο

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίουαπο απο τα ευρήματα στο αυτοκίνητο του δράστη, μέσα στο οποίο εκτυλίχτηκε το περιστατικό.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
o Ένα (1) βαλιτσάκι μεταφοράς όπλου
o Τριάντα ένα (31) φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών
o Ένα (1) καθαριστικό βουρτσάκι όπλου
Εν τω μεταξύ παρουσιάστηκε σήμερα το πρωϊ
στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου όπου ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Ως χρόνος εμφάνισης του προσδιορίστηκε η 13.30΄ ώρα μ.μ αύριο Παρασκευή.
Στη μικρή κοινωνία της Νάξου, "που όλα γίνονται γνωστά" έχουν αρχίσει να ακούγονται επιβαρυντικές συμπεριφορές του θύματος κατά του δράστη. Η αντιδικία τους που έχει την αφετηρία της στις επιλογές μιας γυναικείας συντροφιάς, οδήγησαν στο προχθεσινό μακελειό, μέσα απο διάφορες κατα καιρούς αντεγκλήσεις και αφού το θύμα είχε προκαλέσει επανειλημμένως τον δράστη. 
Θυμίζουμε ότι με δελτίο τύπου της ΓΑΔΠΝΑ που εκδόθηκε σήμερα το πρωϊ 

"Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή στη Νάξο

Ο δράστης κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι σε 39χρονο ημεδαπό

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς του δράστη για υπόθαλψη εγκληματία

Συνελήφθη χθες (26-03-2014) το απόγευμα στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Επίσης, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και συγκεκριμένα για υπόθαλψη εγκληματία, συνελήφθησαν την 25-03-2014 οι γονείς του 26χρονου.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά την αστυνομική έρευνα, προχθές το πρωί στη Χώρα Νάξου, μέσα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του, ο 26χρονος ύστερα από λογομαχία, έπληξε με μαχαίρι 18 φορές 39χρονο ημεδαπό σε διάφορα σημεία του σώματος του, τραυματίζοντας τον σοβαρά, με αφορμή μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Στη συνέχεια, ο δράστης που είχε ήδη ενημερώσει τους γονείς του και προσήλθαν στο σημείο, τράπηκε σε φυγή με το παραπάνω αυτοκίνητο, το οποίο αργότερα εγκατέλειψε σε σημείο της Χώρας Νάξου.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου για παροχή πρώτων βοηθειών και ακολούθως με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του δράστη κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου.

Ο 26χρονος, στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων, εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, όπου συνελήφθη, ενώ από την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του, μέσα στο οποίο εκτυλίχτηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

o Ένα (1) βαλιτσάκι μεταφοράς όπλου
o Τριάντα ένα (31) φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών
o Ένα (1) καθαριστικό βουρτσάκι όπλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: