Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Έξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μανώλη Γλέζο και ευχαριστήριο προς τον διοικητή

Ο Μανώλης Γλέζος την εβδομάδα που πέρασε νοσηλεύτηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο
Αεροπορίας, μετά απο περιστατικό οξύτατου κοιλιακού άλγους και της λιποθυμίας που τον οδήγησε από τη Βουλή στο Νοσοκομείο . Μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής που του συνέστησαν οι γιατροί, τη Παρασκευή το  μεσημέρι ο Μανώλης Γλέζος επέστρεψε στο σπίτι του.
Μετά την σύντομη αυτή περιπέτεια που είχε ο Ναξιώτης πολιτικός, σύμβολο των απελευθερωτικών αγώνων του λαού μας, έστειλε στον διοικητή του νοσοκομείου το ακόλουθο ευχαριστηριο:
Ευχαριστίες του Μανώλη Γλέζου στο 251 Γ.Ν.Α
Προς τον Διοικητή του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας Γεώργιο Τολούμη
τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Ιωάννη Ασπρούλη
τον Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής Παναγιώτη Κωστόπουλο
και τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Θεμιστοκλή Ηλιόπουλο
Σε όλο ανεξαιρέτως το Διοικητικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου
Αεροπορίας, εκφράζω από καρδιάς τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μου για τη δύσκολη και επισφαλή εργασία την...... οποία επιτελούν.
Ειδικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την περίπτωσή μου τους γιατρούς της Παθολογικής Κλινικής για τις διαγνώσεις τους και τους γιατρούς της Γαστρεντερολογικής Κλινικής για την αφαίρεση των λίθων από τον χοληδόχο πόρο, τη βασική αιτία του οξύτατου κοιλιακού άλγους και της λιποθυμίας που με έφερε από τη Βουλή στο Νοσοκομείο.
Στη δεκαήμερη παραμονή μου στο ΓΝΑ, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την εξαίρετη προσφορά του στο τομέα της ιατρικής συνδρομής και νοσηλείας και να πω: μακάρι όλα τα νοσοκομεία της Χώρας να λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: