Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις Κωνσταντινίδου – Νικολάκη πρίν τον αγώνα Πανναξιακού – Ολυμπιακού


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Σπουδαίο παιχνίδι και στη Νάξο όπου ο νεοφώτιστος Πανναξιακός έχοντας σκαρφαλώσει πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας υποδέχεται τον εκ των πρωτοπόρων και αήττητο Ολυμπιακό.
«Το ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτό το αήττητο σερί σε Ελλάδα και
Ευρώπη επιβεβαιώνει το πόσο καλή ομάδα διαθέτει και πόσο δύσκολο είναι αυτό το ματς για τη δική μας ομάδα», είπε η Αλίκη Κωνσταντινίδου με τη διεθνή κεντρική του Πανναξιακού να συμπληρώνει: «Είχαμε μία εβδομάδα πολύ σκληρής προετοιμασίας, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι και δεδομένου ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, αλλά και τους εαυτούς μας για τη δουλειά που έχουμε κάνει».

Χωρίς προβλήματα έφτασε νωρίς το μεσημέρι στη Νάξο η αποστολή του Ολυμπιακού με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Νικολάκη να δηλώνει: «Είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο Πανναξιακός είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα η οποία δεν βρίσκεται τυχαία στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αντίπαλος μας έχει δυσκολέψει αρκετά τις άλλες ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία και γι” αυτό εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή και το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο εκεί. Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: