Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Στη Μουτσούνα και φέτος ο Αλέξης Τσίπρας

Την προσφιλή του συνήθεια, να κάνει διακοπές στη Νάξο, ακολούθησε και φέτος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Μετά το πρόσφατο συνέδριο του ενιαίου πλέον κόμματος και τις αντιρρήσεις που εξέφρασε σε αυτό, το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλης Γλέζος, ο κ. Τσίπρας ταξίδεψε στη Νάξο προχθές Σάββατο με το Super Jet, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και απο το λιμάνι κατευθύνθηκε ...που αλλού;;; στη γνωστή και φιλόξενη
Μουτσούνα. Ισως η εφετινή επιλογή να έχει και συμβολικό χαρακτήρα για τις σχέσεις του Αλέξη με το Νώλη και να είναι μια ευκαιρία να επιβεβαιώσει ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι όλα "..μέλι - γάλα". Οι προσδοκίες των δημοκρατικών πολιτών της Νάξου, οι οοίοι τίμησαν δεόντως με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι να δούν απο κοντά τον ανερχόμενο πολιτικό άνδρα και να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, όπως έχει γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν. Συμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η φιλοξενία γίνεται απο την οικογένεια Πρωτονοτάριου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Νάξο βρίσκεται και ο κ. Στάθης Παναγούλης με την σύζυγό του που είναι Ναξιώτισσα στην καταγωγή. Ο κ. Παναγούλης εθεάθη να επιδίδεται στο τάβλι με τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Κόκκοτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: