Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

..και στη Μύκονο συλλαμβάνουν παράνομους πλανόδιους λιανοπωλητές - 241 "μαϊμούδες"


Συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Σενεγάλης για κατοχή και διάθεση προϊόντων παραεμπορίου στη Μύκονο
Κατασχέθηκαν -241- απομιμητικά προϊόντα και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν χθες (26-07-2013) στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Μυκόνου, τρεις υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 34, 33 και 32 ετών κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, κατοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση του
Αγορανομικού Κώδικα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας εντόπισαν σε παραλία του νησιού τον 34χρονο κατηγορούμενο να διαθέτει προς πώληση σε λουόμενους πλήθος προϊόντων παραεμπορίου που είχε στην κατοχή του.
Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση από την συγκεκριμένη παραλία ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι και μετά από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ήταν φορτωμένο με παρόμοια είδη παραεμπορίου, όπως γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια, ρολόγια και γυαλιά ηλίου, κ.α., τα οποία αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών εταιρειών.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 241 προϊόντα παραεμπορίου, καθώς και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς τους.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας
Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για παράνομη κατασκευή στη Μύκονο
Στις 26-07-2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε ότι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) είχε προβεί στην κατασκευή ξύλινης εξέδρας επί του αιγιαλού, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής. Επίσης λειτουργούσε σε υπαίθριο χώρο του εν λόγω καταστήματος μπαρ, χωρίς άδεια της Αρμόδια Αρχής.
Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας δυο (2) Σομαλοί, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Ιταλία
Συνελήφθησαν χθες (26-07-2013) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο υπήκοοι Σομαλίας, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη παραμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες οι κατηγορούμενοι προσήλθαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών ταυτοτήτων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Παλέρμο Ιταλίας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
o Δυο (2) πλαστές ταυτότητες Γαλλικών Αρχών
o Δυο (2) κάρτες επιβίβασης
o Δυο (2) κινητά τηλέφωνα
o Το χρηματικό ποσό των 90¤
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: