Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας στηρίζει την δράση «Σαντορίνη 2013 – έτος γαστρονομίας»

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας ανακοινώνει
στα μέλη της ότι στηρίζει και θα παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην δράση «Σαντορίνη 2013 – έτος γαστρονομίας» που υλοποιεί ο Δήμος Θήρας, με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής κουζίνας, της αγροτικής παραγωγή και των οινοποιείων του νησιού μας.
Για τον λόγο αυτό, η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας ανακοινώνει στα μέλη της, ότι μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου συμετέχουν στις συναντήσεις της Επιτροπής Γαστρονομίας που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο Γραφείο του Δημάρχου Θήρας.
Η δράση «Σαντορίνη 2013 – έτος γαστρονομίας» που υλοποιεί ο Δήμος Θήρας, θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική μιας και σκοπό έχει να βελτιώσει, να αναδείξει και να προωθήσει το τουριστικό προιόν του τόπου μας, λόγοι για τους οποίους οφείλουμε να την στηρίξουμε και και να υποστηρίξουμε την συνέχισή της στο μέλλον.
Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας έχει ήδη ανταποκριθεί θετικά και εχει στηρίξει αρκετές από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιό της, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον.
Ανταποκρινόμενα στις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες της δράσης, τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας προσφέρουν κάθε δυνατή υποστήριξη – φιλοξενία σε δημοσιογράφους και μέλη ομάδων και αποστολών που επισκέπτονται την Σαντορίνη στο πλαίσιο της δράσης «Σαντορίνη 2013 – έτος γαστρονομίας» που υλοποιεί ο Δήμος Θήρας.
Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας παροτρίνει τα μέλη της να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για να στηρίξουν την πολύ σημαντική αυτή δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: