Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Φατλάκη και Νάξος στην ΙΤΒ στο βερολίνο

Η ITB, διεξάγεται στο Βερολίνο από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου και τα νησιά που συμμετέχουν είναι η Αστυπάλαια, η Πάτμος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μήλος, η Μύκονος, η Φολέγανδρος και η Νάξος, Στην τουριστική έκθεση μετέχει η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Φτακλάκη εκπροσωπώντας τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Στην 47 Διεθνή Τουριστική Έκθεση, «ΙΤΒ Berlin 2013», συμμετέχει ενεργά η Περιφέρεια N. Αιγαίου με οργανωμένο περίπτερο, υπό την ομπρέλα του ΕΟΤ και με πλούσιο προωθητικό υλικό. Να σημειωθεί ότι στην έκθεση αυτή, συμμετέχουν με ανεξάρτητα περίπτερα η Ρόδος με τον ΠΡΟΤΟΥΡ
και ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω-Νισύρου.
Η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Φτακλάκη εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, μετέχει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τουριστική έκθεση, στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί και ειδική εκδήλωση στις 8 Μαρτίου, όπου και θα παρευρεθεί μετά από σχετικό κάλεσμα. Στην εκδήλωση αυτή θα μετέχουν ως ομιλητές μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας κ. Χ. Φούχτελ, ο διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Γ. Δρακόπουλος, ο Δρ. Δ. Κούτουλας όπου θα μιλήσουν, όχι μόνο για τη σπουδαιότητα που έχει ο τουρισμός στην Ελλάδα αλλά και για το πώς η χώρα μας μπορεί να διατηρήσει τη θέση της στο παγκόσμιο «τουριστικό γίγνεσθαι».
Αξίζει να αναφερθεί ότι, στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου σε διεθνές επίπεδο, θα παρουσιαστούν και τα Κεράσματα του Αιγαίου, με εκπρόσωπο τον κ. Β. Λιάκη από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: