Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ή τώρα ή ποτέ: Ναξιώτες της Αθήνας δείξτε την αγάπη σας για το νησί και τον Πανναξιακό μας - Όλοι το Σάββατο στη Νίκαια


Μετά από μια μακρά διαδρομή στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας μας με κατεύθυνση τη Γ' Εθνική και λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να δείξουμε το πάθος, την αγάπη και την "τρέλα", που εμείς οι Ναξιώτες έχουμε, όχι μόνο για το νησί μας, αλλά και για κάθε τι που συμβολίζει τη Νάξο μας. Όπως για την αγαπημένη μας ομάδα: τον Πανναξιακό μας!
Κι επειδή, όλοι εμείς, οι πιστοί φίλαθλοι του Πανναξιακού, έχουμε δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, οτι δεν λυγίζουμε, δεν απουσιάζουμε από δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, δεν
υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και απειλές, τώρα που η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή του πρωταθλήματος και ίσως πολύ κοντά στην κατάκτησή του, ήρθε η ώρα να γίνουμε κι εμείς πρωταγωνιστές και να μάθουν όσοι δεν γνωρίζουν πως μια επαρχιακή και μάλιστα, νησιώτικη ομάδα έχει οπαδούς που θα ζήλευαν πολλοί σύλλογοι.
Το Σάββατο, λοιπόν, ήρθε η σειρά μας: από όλες τις περιοχές της Αθήνας, Ναξιώτες κάθε ηλικίας θα πρέπει να γεμίσουν την εξέδρα των φιλοξενούμενων στη Νέαπολη της Νίκαιας, στο μεγάλο αγώνα που θα δώσει ο Πανναξιακός, κόντρα στον πρωτοπόρο Ιωνικό, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών και την πρωτιά του ομίλου.
Η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ οδεύει ολοταχώς και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων για δεύτερη συνεχή χρονιά - και όχι άδικα - καθώς διαθέτει ίσως το καλύτερο έμψυχο δυναμικό από όλες τις ομάδες του ομίλου και παρά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει, συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο των επιτυχιών και φυσικά, μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια, όλους εμάς, τους Ναξιώτες.
Γι' αυτό, στο ντέρμπι του Σαββάτου, που θα ξεκινήσει στις 16.00 μ.μ. θα πρέπει οι παίκτες μας να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ακούν τα τραγούδια και τις φωνές μας, που θα τους γεμίσουν με δύναμη ψύχης και κουράγιο για να αγωνιστούν με το πάθος του πρωταθλητή! Το αξίζουν!
Ή τώρα ή ποτέ! Οι Ναξιώτες της Αθήνας, το Σάββατο, δείχνουν την αγάπη για τον τόπο τους.
Ελάτε όλοι κοντά στον Πανναξιακό μας!
Είμαστε Ναξιώτες, είμαστε πολλοί, είμαστε Πανναξιακοί!
Δείτε εδώ το video με τις φάσεις του αγώνα του α' γύρου στη Νάξο.
http://www.pannaxiakos-athensclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: