Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Πανναξιακός - Ατρόμητος Πειραιά 2 - 1. Έσπασε το αήττητο

 Με ένα γκόλ απο τα αποδυτήρια για τον Πανναξιακό, ένα ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Ατρόμητος και ένα εύκολο γκόλ στο 82΄ για τον γηπεδούχο Πανναξιακό γράφτηκε το τελικό 2-1 για την ομάδα της Νάξου που απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης ο Διαιτητής του αγώνα, ο κ. Μακρυπόδης (Αχαϊας) που "κατάφερε" να κάνει και τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα μαζί του. Η αποβολή παίκτη των φιλοξενουμένων στο 65΄, το ανύπαρκτο πέναλτι στο 75΄ εις βάρος των γηπεδούχων, η σωρεία καρτών, πολλά ανάποδα σφυρίγματα και τα 7 λεπτά των καθυστερήσεων ήταν οι βασικές αιτίες που έκαναν ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους των δύο ομάδων να έχουν πολλά παράπονα με τον "αρνητικό άρχοντα" του αγώνα. Να σημειωθεί ότι μετά
την αποβολή του παίκτη του Ατρόμητου, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προπονητής και παράγοντες της ομάδας του Πειραιά με αποτέλεσμα να αποβάλει τον πρόεδρο των φιλοξενουμένων.
Οι παίκτες της ομάδας της Νάξου πανηγύρισαν την νίκη και την αφιέρωσαν στους φιλάθλους της ομάδας που για μια ακόμη φορά γέμισαν το γήπεδο και στήριξαν με τις ιαχές τους και κάθε άλλο...πρόσφορο τρόπο την ομάδα τους. Το πρώτο γκόλ που επετεύχθη στο 5ο λεπτό της συνάντησης πέτυχε ο Δερμιτζάκης, ο οποίος παραλίγο να γίνει και μοιραίος παίκτης της ομάδας του αφού στο 72΄έχασε κλασσική ευκαιρία σε αναπάντεχο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να καθαρίσει το παιχνίδι  αφού εκείνη την ώρα το σκόρ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Το νικητήριο γκόλ για την ομάδα του Πανναξιακού πέτυχε ο Ντούκα.
 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Τερόλλης, Αθανασίου, Ντούκα (85' Κατσάνης), Δερμιτζάκης (91' Χαμηλοθώρης), Μπονιάκος (68' Κεμαβόρ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μπέλιας (61' Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Νταλάκος, Κακκαβάς (71' Μυλωνάς), Λοϊζίδης, Μανουλίδης, Πολυχρονίδης (20' λ. τρ. Σταθουλόπουλος), Δανασής..








Δεν υπάρχουν σχόλια: