Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Περαμαϊκός-Πανναξιακός 1-0

Ιδανικό φινάλε σε μία πολύ καλή χρονιά έβαλε ο Περαμαϊκός, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε... υψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 1-0 τον Πανναξιακό και διατηρήθηκε στην προνομιούχο επτάδα του ομίλου. Στο 40' ο Ανδριανόπουλος έπιασε το μονοκόμματο σουτ και πέτυχε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση! Στο 57' ο Μεϊμάρογλου πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Ντούκα και τρία λεπτά μετά ο Ανδριανόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών).
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου (84' λ. τρ. Τριανταφυλλίδης), Χαλκιάς, Σαμαράς, Καραγιάννης, Ρούσσος, Λαπατάς, Κονέ (84' Νίκο), Ντούλιας (67' Ιατρού), Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Μπονιάκου, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (80' Κατσάνης), Τερόλλι, Κεμαβόρ (71' Καρμοίρης),
Δερμιτζάκης, Ντούκα.
Ανω Μερά-Διαγόρας Ρόδου 1-0 www.news12.gr)
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το πρωί η Ανω Μερά, που κέρδισε με 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου! Το γκολ του Περιάλη στο 26' αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στους πρωταθλητές Κυκλάδων. Διαιτητής ήταν ο Καπόγλης (Ανατολικής Αττικής).
ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Κεραμίδας, Λάμα (90' Τουρέ), Χατζηπαναγιώτου, Ασημομύτης, Πετράι, Κουκάς, Ντιαιέ, Περιάλης, Παπασταθόπουλος, Θεοχάρης (88' Δήμας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακούμαρος, Καραγιάννης (30' λ. τρ. Ζούνης), Κενενούνης, Μπάρδης, Χατζηπέτρος, Καρπούζης, Καραγεωργτίου, Σκυλλαράκης (70' Μπότσης), Ιμεραλιλάϊ, Φλεβάρης, Διακάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: