Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πανναξιακός - Φωστήρας 0-1 υπο το βλέμμα του νέου προπονητή Γ.Βλαστού

Η ομάδα της Νάξου παρά το γεγονός ότι κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο δέν κατάφερε να αξιοποιήσει ούτε μία απο τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκόλ στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και να επιτρέψει στον α΄ξιο αντίπαλό της να αποδράση απο τη Νάξο με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο γήπεδο του "Πατεράδο" η Ναξιώτικη ομάδα κατέβηκε με προπονητή το Νίκο Κατσάνη, αλλά στις κερκίδες βρισκόταν ο νέος προπονητής της Γιώργος Βλαστός που βρίσκεται εδώ και τρείς μέρες στη Νάξο με το Στέλιο Μανωλά. Οι Ναξιώτες πάντως έχουν παράπονα με την διαιτησία που "έσφαξε με το γάντι" τον Πανναξιακό ενώ στο 82΄υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος του Φωστήρα. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Νάξου έμεινε με 10 παίκτες. Τέλος ο διαιτητής κράτησε μόνο 2 λεπτά καθυστερήσεις παρά τις σκόπιμες χρονοτριβές που έκαναν οι παίκτες της ομάδας του Ταύρου.Ο Ηρακλειώτης προπονητής παρακολουθήσει απο κοντά το παιχνίδι μαζί με το Στέλιο Μανωλά και είχε τις πρώτες εντυπώσεις απο το έμψυχο υλικό της νέας του ομάδας.
Με την υπογραφή της συμφωνίας θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής όλου του περιφερειακού πρωταθλήματος καθώς ο Πρόεδρος της ομάδας της Νάξου του έταξε γή και ύδωρ για να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι του Βλαστού
Ο προπονητής Γιώργος Βλαστός
Ξεκίνησε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΟΦΗ, συνεχίζοντας ως τεχνικός του Ηροδότου, της Θύελλας Πατρών, του Παναιγιαλείου, της Επισκοπής, του Πανηλειακού.
της Καλλιθέας και επόμενος σταθμός του Γιώργου Βλαστού θα είναι ο Παναξιακός.
Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Βλαστός
Όσοι δεν θα θυμάστε ο παίκτης Γιώργος Βλαστός είναι ιδιάζουσα περίπτωση στο



  • 14
  • Σεζον2006-2007
  • ΟμάδαΘύελλα Πατρών
  • ΘέσηΠροπονητής
  • Συμμετοχές34 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ : ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟ






ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό, διότι συνέδεσε το όνομά του με τον ΟΦΗ. Για δέκα συναπτά έτη (1982-92), αυτός ο άκρως αποτελεσματικός επιθετικός «φόρτωνε» με γκολ τις αντίπαλες εστίες οδηγώντας σε μεγάλες δόξες την κρητική ομάδα!
Ο Ηρακλειώτης παίκτης γεννήθηκε το 1964 και ξεκίνησε απ’ τον Εργοτέλη. Το 1982 όμως, όταν ήταν πια ελεύθερος βάσει του τότε νόμου, επέλεξε να συνεχίσει στο συμπολίτη ΟΦΗ. Στη σταδιοδρομία του με τους «μελανόλευκους» κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδος του 1987, σκόραρε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ιστορίας του ΟΦΗ (17.9.1986, ΟΦΗ-Χάιντουκ Σπλιτ 1-0, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ), και αποβλήθηκε μόνο μια φορά στα χρόνια που έπαιξε (δείγμα του σπάνιου ήθους του).
Γρήγορος, και με άνεση στο σκοράρισμα, πάντα ήταν μπροστάρης στις προσπάθειες του ΟΦΗ για καταξίωση, και συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να τα καταφέρει η ομάδα, της οποίας ήταν αληθινή «σημαία»! Επηρεάστηκε πάντως σοβαρά η απόδοσή του το 1985, όταν έμεινε ένα χρόνο εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Επέστρεψε όμως δριμύτερος.
Σταδιακά πέρασε σε ρόλο μέσου ή μεσοεπιθετικού όσο τα χρόνια περνούσαν. Το 1992 έκλεισε ο κύκλος του στον ΟΦΗ. Πήγε στην Καλαμάτα, κι από εκεί γύρισε στην Κρήτη και την ΕΑ Ρεθύμνου, ενώ κρέμασε τα παπούτσια του ως παίκτης του Αγίου Νικολάου το 1997.

Δεν υπάρχουν σχόλια: