Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣ. ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Λίγες ώρες πριν παραδώσω την Αναπτυξιακή  Σκυτάλη τόσο στον Γ. Μαχαιρίδη όσο  και στον Φώτη Χατζημιχάλη, πέρα από τα ανθρώπινα συναισθήματα, το μεγαλείο της παραμονής μου και ότι άριστο κρατώ για όλους, η επιλογή μου έγινε να υπηρετήσω μαζί με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης, τον σχεδιασμό και την ένταξη έργων που θα εξυπηρετήσουν την κοινωνία των πολιτών αλλά και των επισκεπτών.
Σε  λίγες γραμμές  θέλω να καταγράψω  τι προγραμμάτισαν οι αυτοδιοικητικοί  τι υπέγραψα εγώ και τι θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ως πολίτες του Αρχιπελάγους σε εύλογο χρονικό διάστημα να το απολαμβάνετε στη χρήση του και ιδιαίτερα οι νέες και οι νέοι.
(στο σημείο αυτό ο κ. Βασ. Μπρακουμάτσος κάνει αναφορά για το έργο που έχει επιτευχθεί παραθέτοντας πίνακα έργων ανα νησί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και καταλήγει...)
Φίλες και Φίλοι αυτού  του ευλογημένου  τόπου ένας χρόνος είναι λίγος να είσαι αποτελεσματικός. Ένας χρόνος όμως ήτανε αρκετός στην κοινή συντεταγμένη προσπάθεια που το Αποτέλεσμα της θα φανεί σε λίγους μήνες.
Αισθάνθηκα  χαρούμενος όταν με υποδεχτήκατε και ευτυχισμένος για τον τρόπο που με αποχαιρετάτε. Κρατώ οπωσδήποτε την Φιλία και την Ανθρωπιά σας. 
                                              ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!
                                                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΛ. ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ 
                                                                            
                                                                              ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                         ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: