Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΙΡΗ ΣΤΟΝ ΙΑΚ. ΓΙΑΚΟΥΜΗ

Απάντηση του  γιατρού Γερμανού Καπίρη στον Γιακουμή Ιάκωβο 
κ. Γιακουμή ή  κ. Ιάκωβε, όπως προτιμάς.
Είσαι νέος ηλικιακά, πολύ νέος στα «μονοπάτια» της  Νάξου και ακόμα νεότερος σε αυτά της πολιτικής. Και τα τρία είναι  προσόντα, είναι καλά, αρκεί βέβαια κανένας να τα αξιοποιήσει σωστά. Και τα τρία είναι λόγοι που συνέβαλαν να μην αντιληφθείς έγκαιρα τι συνδυασμός ήταν αυτός στον οποίο ήσουν υποψήφιος. Ποιοι ήταν οι «κτιστάδες του συνδυασμού, τα «πουλεν» τα λεγόμενα. Λίγη σημασία έχει αυτό κ. Γιακουμή. Λίγη σημασία έχει αυτό κ. Γιακουμή. Εσύ προσωπικά τα πήγες πολύ καλά και σε συγχαίρω. Εκείνο που έχει σημασία να καταλάβεις είναι ότι αυτό το συνδυασμό ο λαός της Νάξου τον απέρριψε και τον απέρριψε με επιδεικτικό τρόπο, υπερψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ στη διπλανή κάλπη, έτσι για να γίνει η απόρριψη πιο εμφανής, πιο αισθητή και να προβληματίσει φυσικά κάποιους που όντας μέσα στο συνδυασμό δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν έξω από αυτόν.
Στη συνέχεια κάτι λες για την «κόντρα» τάχα μου  τη δική μου με τον κ. Ρήγα. Μελέτησε κ. Γιακουμή τα αποτελέσματα όλων των Κυκλάδων του Α΄ Βαθμού και θα δεις ότι δεν φταίει κανένας Μηλιός, κανένας Σαντορινιός, κανένας Νιότης, κανένας Ναξιώτης, κανένας Παριανός που πήγε τόσο χάλια το κόμμα μας. Φταίει ένας. Αυτός που δια πυρός και σιδήρου πέρασε τις κακές επιλογές του και εκεί πο δεν υπήρχε ουδείς λόγος και εκεί που τα πράγματα θα κυλούσαν από μόνα τους υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Προς το τέλος  μου τα χαλάς κ. Γιακουμή. Κάτι ψελλίζεις  για ενότητα του χώρου και  για προσφορά στον τόπο. Είμαι αναγκασμένος να σου απαντήσω και για τα δύο. Η ενότητα πρέπει να ξέρεις κ. Ιάκωβε δεν είναι πουκάμισο δροσερό, όποτε ζεσταθούμε πετάμε το ζιβάγκο και το φοράμε, ή το ανάποδο.
Η ενότητα είναι  κατάκτηση του νου και της  ψυχής ενός συνόλου ομοϊδεατών. Αν σε ενδιέφερε η ενότητα, πέρυσι στις εθνικές εκλογές έπρεπε να ‘σαι κοντά στο Ναξιώτη υποψήφιο Βουλευτή κ. Γιακουμή και άντε και στους δύο, όχι μόνο στον ΕΝΑ (κ. Ρήγα). Όσο για την προσφορά, για να ενημερώνεσαι λίγο, έχω προσφέρει και στο χώρο τον πολιτικό που ανήκουμε, από το 1974 συνεχώς και αδιαλείπτως, χωρίς ποτέ να ζητήσω το παραμικρό και στον τόπο μας στη Νάξο μας, τα τελευταία τριάντα χρόνια τις ιατρικές μου υπηρεσίες. Ανταμείφθηκα πλουσιοπάροχα γι’ αυτή την προσφορά. Κέρδισα την αγάπη των πατριωτών μας, των απανταχού Ναξιωτών. Γιατί και τους νοιάζομαι όλους και τους θέλω ενωμένους κ. Ιάκωβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: