Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Αμπελοφιλοσοφίες φύλλο 24

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Πριν ένα χρόνο πήγε στη χάρη της με την ιδιότητα του εκκλησιαστικού επιτρόπου για να εισπράξει τα ..Χρυσοβαλάντια πλην όμως έφυγε άπραγος κακήν κακώς. Μετά από ένα χρόνο και αφού έχει γίνει η αλλαγή του ρόλου του από αντιδήμαρχος σε πρόεδρο του Δ.Σ. φρόντισε να πάρει τη ρεβάνς. Όρισε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα το απόγευμα, δηλαδή μέρα και ώρα που γινόταν ο εσπερινός στο όμορφο παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στο χωριό του. Ποιος άραγε να ήταν ο σκοπός του, η αποφυγή της δικής του συμμετοχής στον εορτασμό ή να πάρει μαζί του κάλλους υποχρεωτικά;

ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ …

Την επόμενη μέρα και ενώ οι πιστοί συνέρρεαν να προσκυνήσουν την εικόνα της Αγίας και να συμμετέχουν στην αρχιερατική θεία λειτουργία, εκείνος με θερινή περιβολή (φορώντας βερμούδα) περιδιάβαινε τους δρόμους του Χαλκείου και τους διαδρόμους του δημαρχείου αδιαφορώντας για τη χάρη της.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν έκανε το ίδιο και ο δήμαρχος ο οποίος ανήμερα του εορτασμού παρευρέθει στον εορτασμό της στον όμορφο ναό που με περισσή φροντίδα έχουν κτίσει οι Φιλοτίτες με μπροστάρη τον ακούραστο και οραματιστή Παπαγιώργη.

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αυτή την περίοδο φιλοξενούνται στην Νάξο 70 επίδοξοι χορευτές παραδοσιακών χορών, από διάφορες Χώρες της Ευρώπης. Μάθαμε ότι κατά την επίσκεψή τους σε χωριό του Βυζαντινού πάρκου πρωτοστάτησε ο τοπικός δημοτικός άρχοντας που με τις δεξιότητες που διαθέτει πάει φουλ για επανεκλογή. Εκεί όμως που πρέπει να προσέξει είναι τον συνδυασμό τον οποίο θα επιλέξει. Αν θέλει βέβαια να είναι με τους νικητές.

Α-ΝΑΞΙΟΙ BLOGERS με τρία Α

Προσοχή – προσοχή , κυκλοφορούν στο διαδίκτυο Α-νάξιοι blogers οι οποίοι με Ανυπόστατα σχόλια αποδεικνύουν την Ανεπάρκειά τους.


ΠΙΝΟΚΙΟ

Έλεγαν

ότι το σχέδιο «Καποδίστριας» για τη συνένωση δήμων και κοινοτήτων θα το καταργούσαν άμεσα.

Πέντε χρόνια μετά διαλαλούν ότι θα το επεκτείνουν!

Έλεγαν

ότι μόλις αναλάβουν τη διακυβέρνηση θα καταργούσαν τα ΚΕΠ.

Πέντε χρόνια μετά ο Πρωθυπουργός τα επισκέπτεται κατακαλόκαιρα και καμαρώνει για την ύπαρξή τους!

Έλεγαν

ότι θα μείωναν κατά 10 δις. Ευρώ τις δαπάνες του κράτους του ΠΑΣΟΚ

Πέντε χρόνια μετά

στους πρώτους 6 μήνες του 2009 δανειστήκαμε για να καλύψουμε το έλλειμμα 17,5 δις. Ευρώ, όσα δηλαδή δανεισθήκαμε ολόκληρο το 2008!!

Οι Πινόκιο με τη μεγάλη μύτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: