Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Εκθετος ο κ. Λεονταρίτης συγχαίρει Συριανή αθλήτρια για το χάλκινο στο 29ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου και αγνοεί τις τεράστιες επιτυχίες των αθλητών του Πανναξιακού!!!

εδώ ο κ. Λεονταρίτης (κέντρο) να παρακολουθεί με
ενδιαφέρον ... την ενημέρωση του κ. Δημ Λιανού
Ανδρέας Δημητράκης
Δημήτρης Μανδηλαράς





Συγχαρητήρια επιστολή προς την αθλήτρια, κα Αναστασία Φουτσι-τζίδου, αθλήτρια απο τη Σύρο, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης (δημοσιεύεται παρακάτω) για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε  στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Λεονταρίτης φίλαθλος και παράγοντας του αθλητισμού για πολλά χρόνια στο χώρο των Κυκλάδων δεν πήρε χαμπάρι τις μεγάλες επιτυχίες του Πανναξιακού Α. Ο. με τα δυο χρυσά, στα 800μ και στα 1500μ που κέρδισε ο Ανδρέας Δημητράκης, (naxos-news), αλλά και την 4η θέση της Μπαϊράμη στα 60μ εμπόδια και την 5η θέση στην τελική κατάταξη στο έπταθλο του
Δημήτρη Μανδηλαρά (αθλητή και προπονητή στίβου του Πανναξιακού). Ισως η 6η θέση του Ακτύπη στη σφαιροβολία να μην τον συγκινούσε αλλά το γεγονός ότι ο Πανναξιακός Α.Ο.κατέλαβε την 4η θέση της διοργάνωσης με 29 βαθμούς πίσω απο τον Ολυμπιακό (44β.) την ΑΕΚ (36 Β.) και τον ΓΣ Ελ. Βενιζέλος (30 β.) αν δεν το θλίβει .... μάλλον τον εκθέτει για την επιλεκτική παρακολούθηση των Κυκλαδίτικων ομάδων στον αθλητισμό.!!!!
Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε για τις άοκνες προσπάθειες του κ. Λεονταρίτη αλλά και τις υποσχέσεις Χατζημάρκου, προκειμένου να αποκτήσει η Σύρος 3ο κλειστό γυμναστήριο για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας  του Φοίνικα (στην οποία θήτευσε ως πρόεδρος ο κ. Λεονταρίτης), την ίδια ώρα που οι περιφέρεια και οι λοιποί ομοϊδεάτες του στη Νάξο αγνοούν τον όρο "αθλητικές υποδομές Νάξου".



ελληνικη δημοκρατια                                                    
περιφερεια νοτιου αιγαιου                      
γραφειο αντιπεριφερειαρχη κυκλαδων  
Ταχ. Δ/νση    : Πλατεία Τσιροπινά 1  
Ταχ.Κώδικας : Ερμούπολη 84100                                      
Τηλέφωνο      : 22813.61500         
Telefax            : 22810.82376
 
Ερμούπολη 13 Φεβρουαρίου 2015


Συγχαρητήρια επιστολή προς την αθλήτρια, κα Αναστασία Φουτσιτζίδου


Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη Συριανή αθλήτρια Αναστασία Φουτσιτζίδου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε  στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο, απέστειλε σήμερα  ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, χαρακτηρίζοντας «σπουδαία» την επιτυχία της αθλήτριας δηλώνοντας: «Η Αναστασία Φουτσιτζίδου απέδειξε με την σημαντική της αυτή επιτυχία, τις τεράστιες δυνάμεις και τη μοναδική της ικανότητα να κατακτά την κορυφή. Ως Κυκλαδίτες, μας  έκανε υπερήφανους. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη διάκρισή της, της εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια δύναμη και να έχει ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον».  


Ακολουθεί η επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη.


   Ερμούπολη 16/02/2015
Ελληνικη Δημοκρατια
Περιφερεια Νοτιου Αιγαιου   


Γραφειο Αντιπεριφερειαρχη Κυκλαδων Προς:
Κα Αναστασία φουτσιτζιδου (διά του «Α.Ο.Π. ΚΟΥΡΟΣ»)
                  


Αγαπητή Αναστασία,
Η επίδοσή σου στο 29Ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν, έκανε όλους τους Κυκλαδίτες και ιδιαίτερα τους συντοπίτες σου ιδιαίτερα υπερήφανους για μια ακόμη φορά.
Η θέλησή σου, το πάθος σου, η αγωνιστικότητα του φρονήματος  που σε διακρίνουν, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον, αποτελούν ένα ισχυρό παράδειγμα για τα νεότερα παιδιά του Νομού  μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Παρά τις δυσκολίες που περνά ο ελληνικός αθλητισμός, απέδειξες, πόσα μπορεί να καταφέρει, όποιος αγωνίζεται με πίστη στο σκοπό του.
Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον σου στον στίβο θα είναι λαμπρό, χάρη στην ισχυρή σου θέληση και στην αγάπη σου στον αθλητισμό.
Με την ευχή και την προσδοκία να σε δούμε και με πολλά χρυσά μετάλλια.
Με εκτίμηση,
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: