Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν ξέρουμε αν με την υποψηφιότητα και την εκλογή του κ. Χαράλαμπου Κόκκινου συμφωνεί ο κ. Περιφερειάρχης αφού είναι γνωστό τοις πάσι (εν Σύρω και Ρόδο)  ότι είχε διαφωνήσει με την υποψηφιότητα του και εξαιτίας του γεγονότος τούτου έτριξαν τα καλντερίμια της Πλατείας Μιαούλη.... !!!!!
ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
-ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .
Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα εκείνα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης που με ψήφισαν και με τίμησαν με την εκλογή μου στη θέση του προέδρου στο Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε. )
Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια απευθυνόμενος σ’ όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση , να ενώσουμε δυνάμεις , να συνθέσουμε απόψεις και να πετύχουμε νίκες προς όφελος της κοινωνίας . Τέλος εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσω τον αγώνα μου να στηριχτούν τα δίκαια αιτήματα τους , να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους και να υλοποιηθούν δράσεις νησιωτικότητας .



Δεν υπάρχουν σχόλια: