Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Conde Nast Traveller: Πιο κοντά η Σαντορίνη για τους Αμερικανούς, λόγω των απευθείας πτήσεων της ΒΑ μεταξύ ΗΠΑ-Χίθροου

...κι ύστερα μου λες ...!!!
Την διευκόλυνση της μετάβασης αμερικανών τουριστών στην Σαντορίνη,
μετά την προσθήκη στα προγράμματα της British Airways των νέων, απευθείας πτήσεων από το Χίθροου προς το νησί, αναδεικνύει σε δημοσίευμά της η βίβλος της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, Conde Nast Traveller.
Όπως εξηγείται στο δημοσίευμα του μεγάλου περιοδικού, είναι πολύ πιο εύκολο για τους αμερικανούς ταξιδιώτες να κατευθυνθούν στη Σαντορίνη εφόσον τώρα είναι περισσότερες οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ προς πόλεις του Λονδίνου, παρά οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ προς την Αθήνα.



Αυτό σημαίνει ότι, όπως αναφέρεται, «μετά από μια μικρή διαδρομή από το αεροδρόμιο του Χίθροου θα μπορείτε να απολαύσετε χταπόδι στα κάρβουνα καθώς και τη μαγευτική θέα που προσφέρει η καλντέρα».
Επισημαίνεται μάλιστα, πως με τις πτήσεις της BA αποφεύγονται οι μακριές αναμονές στο αεροδρόμιο των Αθηνών για επιβίβαση σε αεροσκάφος τσάρτερ με κατεύθυνση τη Σαντορίνη, ή τις μετακινήσεις με ταξί προς το λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια την αναμονή, από τέσσερις έως οκτώ ώρες, στο καράβι μέχρι την άφιξή του στο νησί.
Στο περιοδικό προτείνεται κατάλυμα στο Ημεροβίγλι καθώς και προτάσεις για αγορά ρούχων.
Πηγή: tornosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: