Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Κλοπή στη Μύκονο και συλλήψεις υποψήφιων λαθρεπιβατών σε πτήσεις απο Θήρα και Μύκονο

Κλοπή στη Μύκονο τις πρωινές ώρες: Δράστες αναζητούνται
Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε οικία 60χρονου ημεδαπού, πιθανόν από ανασφάλιστο παράθυρο και αφαίρεσαν ένα (1) εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, επιταγές, προσωπικά του έγγραφα, (1) πίνακα ζωγραφικής, ενδύματα, ηλεκτρονικά είδη και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ προκάλεσαν φθορές στην οικία.
Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού από τα αεροδρόμια Θήρας και Μυκόνου
Συνελήφθησαν χθες (16.8.2014), από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Θήρας και Μυκόνου, δυο υπήκοοι Σύριας ηλικίας 33 και 42 ετών, καθώς και μια 20χρονη υπήκοος Ερυθραίας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν κατά περίπτωση ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση χθες το απόγευμα ο 42χρονος με την 20χρονη, μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων δελτίων ταυτότητας ιταλικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις για Ιταλία.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα ο 33χρονος κατηγορούμενος, μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση εξ ολοκλήρου πλαστού δελτίου ταυτότητας ιταλικών αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση για Ιταλία.
Τα πλαστά δελτία ταυτότητας και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν οι συλληφθέντες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης ένας μη νόμιμος(1) αλλοδαπός που προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα για Ιταλία
Συνελήφθη χθες (12.8.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη είσοδο-διαμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο κατηγορούμενος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου αλβανικών αρχών επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση για Ιταλία.
Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Σύλληψη (1) ομογενούς για κλοπή στη Σύρο 
Στις 12-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 25χρονος ομογενής από την Αλβανία γιατί όπως εξακριβώθηκε απογευματινές ώρες στις 11-08-2014 διέρρηξε εμπορική επιχείρηση στην περιοχή Φοίνικας Σύρου και αφαίρεσε χρήματα και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα κλοπιμαία βρεθήκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Τήνο 
 Στις 12-08-2014 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου ότι μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης αφαίρεσε από διαμέρισμα ημεδαπής διάφορα κοσμήματα. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (1) αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Ίο 
 Στις 13-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ίου ένας 18χρονος υπήκοος Γερμανίας γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, οι οποία κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: