Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΣΙΚΑΓΟ η Μύκονος .. ακολουθούν τα υπόλοιπα νησιά μας !!

Ληστεία στη Μύκονο με απειλή όπλου -  αναζητείται ο Δράστης
Άγνωστος δράστης, που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, μετέβη  σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε 38χρονο υπάλληλο Βουλγαρίας και του απέσπασε χρηματικό ποσό.
Κλοπή στην Άνδρο - Δράστες αναζητούνται
Μπατσί Άνδρου
Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε
αποθήκη εταιρείας υπεραγοράς τροφίμων, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, τιμολόγια, αποδείξεις και τραπεζικές επιταγές.

Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομη λειτουργία καταστημάτων στη Μύκονο
Στις 17-08-2014 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύκονου μια 20χρονη υπήκοος Γαλλίας και μια 31χρονη ημεδαπή, γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας τέσσερις (4) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθησαν χθες (17.8.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις υπήκοοι Συρίας κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας ιταλικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Ιταλία.
Τα πλαστά δελτία ταυτότητας και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: