Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

"Σεβασμός" προς τους θεσμούς(?), "σεβασμός" στη Λαϊκή ετυμηγορία(?) ή σεβασμός προς τη Χώρα (?). Τί θα υπερισχύσει;

Πρόσκληση  προς τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας απηύθυνε ο κ. Μάκης
Μαυρογιάννης ο οποίος προσκαλεί σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας στο Δημαρχείο, στις 10-06-2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00΄ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
  • Αιτήσεις χορήγησης - ανανέωσης άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων.
  • Τρέχοντα θέματα.
Να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια μέρα συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο στις 20.00΄ενώ πέντε
ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15.00΄συνεδριάζει και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με αρκετά θέματα στην ημέρήσια διάταξη, ενώ ως γνωστό αναμένεται και ο "αποκεφαλισμός" του προέδρου του κ. Ιάκωβου Ναυπλιώτη - Σαραντνού απο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Με πολύ περιέργεια αναμένεται η προσέλευση των μελών του συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας αφού εκτός απο τους Μάκη Μαυρογιάννη και Νικόλαο Σέργη οι άλλοι τρείς Σταμάτης Καπίρης, Μάκης Συμεώνογλου και Ανδριανή Ξενάκη, με τους δύο τελευταίους να έχουν προσχωρήσει απο καιρό στην αντιπολίτευση, δεν αναμένεται η παρουσία τους. Ο "σεβασμός" προς τους θεσμούς που ήταν κάτι ζητούμενο στη μέχρι τώρα λειτουργία της Δημοτικής κοινότητας Νάξου προσκρούει πλέον σε ένα δεδομένο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο ανατρέπει επιχειρήματα και ισχυρισμούς.
Ανεξάρτητα όμως με τα παραπάνω αυτό που χρειάζεται να υπερισχύσει είναι το αίσθημα ευθύνης απένατι σε αυτό που όλοι οι εμπλλεκόμενοι επικαλούνται, η αγάπη για τη Χώρα της Νάξου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: