Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Υφαρπαγή ψήφων μέσω ... μπετονιέρας, καταγγέλλει η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 ... ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΛΗ με δήλωση στήριξης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗς ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:
Να πού πάνε τα χρήματά σου δημότη
Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο διότι αν και ελάχιστες μέρες απομένουν μέχρι τις εκλογές της Κυριακής, συνεχίζουν απτόητοι και παρά τις συνεχείς καταγγελίες μας, την απαράδεκτη πολιτική της μπετονιέρας, με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του δημότη εξυπηρετώντας σαφώς ελάχιστα και
προσωπικά ιδιωτικά συμφέροντα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και των οικονομικών του δήμου.
Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς ίχνος ευθύνης, χωρίς να υπολογίζουν την κοινωνία και τις ανάγκες της, προκαλούν απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα την κοινή γνώμη και την κοινή λογική προσπαθώντας να σώσουν την παρτίδα έστω και την τελευταία στιγμή.
Παραβιάζουν σαφώς κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και περιβαλλοντολογικής ευθύνης και θυσιάζουν και τους τελευταίους πόρους των δημοτών για εξυπηρέτηση του εκλογικού τους στόχου.
Έφτασαν ακόμα στο σημείο να θέτουν εκτός τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου (βλέπε σχετικό συνημμένο έγγραφο), για να μπορούν απρόσκοπτα και χωρίς κανέναν έλεγχο γνωστός αντιδήμαρχος και γνωστός πρόεδρος δημοτικής κοινότητας να επιδοθούν σε όργιο ρουσφετολογικών πρακτικών την ίδια στιγμή που οι ίδιοι επικαλούνταν οικονομική δυσπραγία για την εξυπηρέτηση άμεσων αναγκών που θέτουν οι τοπικές κοινότητες και οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών.
Τόνοι τσιμέντου ρίχνονται αυτή την στιγμή σε αγροτικούς δρόμους που εξυπηρετούν συγκεκριμένους ιδιώτες. Μηχανήματα επιχειρούν την διάνοιξη αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε ιδιοκτησίες επώνυμων ή προσδοκώμενων ψηφοφόρων. Κολώνες της ΔΕΗ τοποθετούνται για ηλεκτροφωτισμό μεμονωμένων και στοχευμένων ιδιωτικών ακινήτων.
Είχαμε την εντύπωση ότι η εποχή του Παττακού με το μυστρί είχε περάσει ανεπιστρεπτί για την Ελλάδα της κρίσης και του 2014, όμως όπως και σε τόσα άλλα διαψευσθήκαμε οικτρά.
Καλούμε τον απερχόμενο δήμαρχο και την παρέα του να σταματήσει έστω και την ύστατη στιγμή αυτή την προσβλητική και άκρως αντιδημοκρατική για τον πολίτη του δήμου μας πρακτική και να κατανοήσει επιτέλους ότι ούτε οι εκλογές κερδίζονται με τέτοιες μεθόδους, ούτε μπορεί να ξεγελάσει τους πολίτες και εν τέλει να σεβαστεί τις τελευταίες μέρες της θητείας του, επιτέλους, το δημόσιο χρήμα, το περιβάλλον και την αξιοπρέπεια του δημότη.
Από το Γραφείο Τύπου
Γιάννης Πιτταράς




Δήλωση  

Γεωργίου Δημ. Σουλή

   Αγαπητοί Συμπολίτες
   Μετά από 28 χρόνια συνεχούς  παρουσίας στα κοινά του τόπου μας, ως κοινοτικός  σύμβουλος, και αντιπρόεδρος  Φιλωτίου, δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε με κάθε τρόπο αυτά τα χρόνια.
   Δηλώνω ότι η πορεία της συμμετοχής μου στη Τοπική Αυτοδιοίκηση έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο το συμφέρον και η πρόοδος του τόπου μας θα με απασχολούν πάντοτε.
    Με τα κριτήρια και τις σκέψεις αυτές στηρίζω  ενεργά την υποψηφιότητα του  προοδευτικού, άξιου και δυναμικού Νίκου  Μαϊτού.
                                                                                          Με  τιμή
                                                                                      Γιώργος  Σουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: