Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

VPRC: Προβάδισμα 6,8 μονάδων του Γιώργου Χατζημάρκου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣΣαφές προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, 6,8 ποσοστιαίων μονάδων στον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, έναντι του Γιάννη Μαχαρίδη, δίνει δημοσκόπηση της VPRC, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ, στο χρονικό διάστημα από 2 έως 8 Απριλίου 2014. Ο Γιώργος Χατζημάρκος συγκεντρώνει
ποσοστό 18,3% έναντι 11,5% του
σημερινού περιφερειάρχη.
Η ίδια έρευνα δείχνει ότι, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα εξελιχθεί σε θρίλερ μεταξύ του Γιάννη Μαχαιρίδη και του Μπενέτου Σπύρου, αφού η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις 1,9%, (μικρότερη του στατιστικού λάθους) με τον κ. Μαχαιρίδη να συγκεντρώνει ποσοστό 11,5 στην πρόθεση ψήφου, έναντι 9,6% του Μπενέτου Σπύρου.
Ακολουθούν η Λίλα Καφαντάρη με 5,9%, και ο Σάββας Σπυρίδης με 0,9%. Αναποφάσιστο δηλώνει το 8,6% των ερωτηθέντων, ενώ “κανέναν” προτιμά το 26,7% του δείγματος.
Είναι αξιοσημείωτα τα χαμηλά ποσοστά ικανοποίησης από την περιφερειακή αρχή, σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Στο σύνολο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το ποσοστό δυσαρέσκειας αγγίζει το 76%, στα Δωδεκάνησα το 82% και στις Κυκλάδες το 68%
Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC, για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ, στον εκλογικό πληθυσμό του Νοτίου Αιγαίου.
Το σχεδιασθέν μέγεθος του δείγματος ανέρχεται σε 1.000 άτομα και το πραγματοποιηθέν σε 940 άτομα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 2-8 Απριλίου 2014.
Το μέγιστο στατιστικό σφάλμα για τα αποτελέσματα της έρευνας είναι 3,25%.
grafida.net

















Η Σοφία Φωσκόλου, Πολιτικός Μηχανικός από την Τήνο, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

«Αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει ο τόπος μας, χρειάζεται νέους ανθρώπους με γνώσεις, όρεξη και θέληση, να στηρίξουν την ελπίδα της αναγέννησης και της πορείας προς την ανάπτυξη. Πιστεύω ότι εμείς οι πιο νέοι, απαλλαγμένοι από μικροσυμφέροντα, μπορούμε να δώσουμε νέα ώθηση στον τόπο μας, με μόνο στόχο τη δημιουργία ενός κράτους ισχυρού και αντάξιου της ιστορίας που φέρει. Το νησιώτικο σύμπλεγμα της περιφέρειάς μας μπορεί να γίνει σταθμός και κόμβος τεράστιας οικονομικής ανάπτυξης προσφέροντας εργασία, προοπτική και μέλλον σ’ εμάς και τα παιδιά μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Απόφοιτος του Πολυτεχνείου, Ελεύθερη επαγγελματίας, Πραγματογνώμονας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Ενεργειακός Επιθεωρητής και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.
Διατηρεί τεχνικό- αρχιτεκτονικό γραφείο μελετών- κατασκευών στην Τήνο και στην Αθήνα, ασχολείται με ιδιωτικά έργα, μιλάει γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά.
Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Χρήστο Παπαθανασίου και έχει δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: