Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πρόταση για δημόσια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων από το Ν. Μαϊτό

ο Μανώλης Βάβουλας με τη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο επικεφαλής της υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μαϊτός θεωρούν ότι μπορεί και πρέπει να υπάρξει ένας ουσιαστικός δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για τα
προβλήματα των νησιών του Δήμου μας και τις προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων, που διεκδικούν την ψήφο των νησιωτικών κοινωνιών μας.
Γι’ αυτό το λόγο, ο Ν. Μαϊτός καλεί δημοσίως τους συνυποψηφίους του να αποδεχτούν την πρότασή του όσον το δυνατό γρηγορότερα, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια είναι εξόχως ασφυκτικά. Ακολούθως πρέπει να ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους, ώστε από κοινού, διαπαραταξιακά, να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της δημόσιας αυτής συζήτησης (τόπος διενέργειας, θεματολογία, επιλογή δημοσιογράφου-συντονιστή κοινής αποδοχής, ανάπτυξη θέσεων και διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων, τρόπος υποβολής των ερωταπαντήσεων από κοινωνικούς φορείς και το κοινό, απευθείας μετάδοση από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο κλπ).
Η συζήτηση αυτή θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον τόπο μας και θα βοηθήσει στη διατύπωση θέσεων, τον εντοπισμό συναινέσεων και διαφορών και την ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου να καταλήξουν σε υπεύθυνες επιλογές και αποφάσεις.
Ελπίζουμε η πρόταση να γίνει αποδεκτή από τους άλλους τρεις συνυποψηφίους Δημάρχους και να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή αυτής της τόσον αναγκαίας και ωφέλιμης για τον τόπο μας δημόσιας συζήτησης.
Το γραφείο Τύπου
Γιάννης Πιτταράς

Δελτίο Τύπου του κ. Μανώλη Βάβουλα :
Με διάθεση να προσφέρω και έχοντας την θέληση και το πείσμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για πρώτη φορά, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Νησιωτική Πολιτεία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Μαιτό.
Ως ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, αφουγκράζομαι τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, τα οποία ταλαιπωρούν τον τόπο μας και σαν νέος αγωνιώ . Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών θα προέλθει μόνο μέσα από την συλλογική προσπάθεια και συσπείρωση των υγιών δυνάμεων του.
Συμμετέχω λοιπόν ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στον μοναδικό δήμο με πολυνησιακή μορφή, ένα δήμο με απέραντες παραλίες, ένα δήμο με πλούσια ενδοχώρα, ένα δήμο με αρκετά προβλήματα, αλλά και πολλές ευκαιρίες ανάδειξης, ένα τόπο ευλογημένο! Ας τον αναδείξουμε!!!!
Με τιμή
Εμμανουήλ Βάβουλας
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών
Σωματείων Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: