Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

O Πανναξιακός «διέλυσε» τον «μισό» Ηρακλή

Τα σετ: 25-08, 25-06, 25-09
Την συνεχή ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Πανναξιακός που για μια ακόμη φορά όχι απλά νίκησε, αλλά έκανε και επίδειξη δύναμης, κερδίζοντας τον Ηρακλή με 3-0 (25-08, 25-06, 25-09) στη Νάξο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Οι Νησιώτισσες πρόσφεραν μια ακόμη όμορφη παράσταση μπροστά στο κοινό τους απέναντι σε έναν Ηρακλή που αντιμετώπιζε τεράστια αγωνιστικά προβλήματα με τις Κυριακίδου, Αλτίνη να
ταλαιπωρούνται από ίωση, την Στράντζαλη να έχει διάστρεμμα και την Ελένη Κωνσταντινίδου να έχει πρόβλημα στο μηνίσκο.
Οι πολλές απουσίες, οι πολλές άπειρες αθλήτριες που αγωνίστηκαν, αλλά και η έλλειψη κινήτρου (μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας), δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Βαλεντίν Μίλεφ να γίνει ανταγωνιστική.
Εξάλλου, δεν ήταν μόνο το γόητρο που έπαιζε ρόλο σε αυτό το ματς, αφού οι δύο ομάδες το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τεθούν αντιμέτωπες στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών και μάλιστα αποτελούν το ζευγάρι του 2ου ημιτελικού.
Από αυτή την άποψη, θα είχε ενδιαφέρον μία πιο αξιόμαχη εμφάνιση από τον Ηρακλή, έστω και αν πάντα στο Κύπελλο, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ποτέ δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί στο πρωτάθλημα.
Αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, όταν και στα τρία σετ οι φιλοξενούμενες συγκέντρωσαν 23 πόντους (οκτώ στο πρώτο, έξι στο δεύτερο και εννιά στο τρίτο) με τους οποίους δεν θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει ούτε ένα σετ.

Πανναξιακος - Ηρακλής Θ. (Συνέντευξη τύπου 2014)




Oι μικρές Ναξιώτισσες του Πανναξιακού Ιωάννα Μαυρομάτη (1) και Κυριακή Βασιλάκη (2),πήραν σήμερα αρκετά λεπτά συμμετοχής απο τον προπονητή τους Ζόραν Κόβασιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: