Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Στην Πύλο το Final-4 Κυπέλλου volley Γυναικών, 5 Μαρτίου η κλήρωση



24

Τετάρτη 5 Μαρτίου 11.00π.μ. ,η κλήρωση
Στη Μεσσηνία θα αναδειχθούν οι φετινοί Κυπελλούχοι στο βόλεϊ καθώς μετά την Καλαμάτα που ανέλαβε την διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών (15-16 Μαρτίου), η Πύλος θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών (29-30 Μαρτίου).
Όπως προβλέπεται από την Ειδική Προκήρυξη του Κυπέλλου
(Ανδρών – Γυναικών), άρθρο 17, παρ. δ «οι αγώνες του Final 4 ή Final 8 ή ο αγώνας (Τελικός) για την ανάδειξη του Κυπελλούχου χαρακτηρίζεται ως ‘ειδικής διαχείρισης’».
Την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ ευρεία σύσκεψη στην οποία θα παραβρεθούν εκτός από την Ομοσπονδία, εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ στη διοργάνωση των ανδρών (ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), της ΓΓΑ, της ΔΕΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ, της ΕΣΑΠ, και των συνδιοργανωτών, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών (έχουν προκριθεί οι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ολυμπιακός) , ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη σύσκεψη που θα αφορά τους αγώνες στην Πύλο.
http://www.paon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: