Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Αστυνομικό δελτίο Κυκλάδων - Πρωτεία ... στη Μύκονο

Σύλληψη μιας (1) ημεδαπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μύκονο Στις 06-08-2013 το
βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου μια 32χρονη ημεδαπή, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Μύκονο Στις 07-08-2013 από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών οι οποίοι φορώντας κουκούλες, τις πρώτες πρωινές της ίδιας ημέρας εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία και αφού ακινητοποίησαν 74χρονη ημεδαπή, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό 500 ευρώ και ένα χρυσό μικρό σταυρό. Οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της παθούσας, το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από τις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Σύλληψη ενός (1) διωκόμενου αλλοδαπού στη Σίφνο Στις 06-08-2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Σίφνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου ένας 62χρονος ημεδαπός, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του ΣΤΆ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε δέκα (10) μήνες φυλάκιση καθώς και πρόστιμο 400¤ για επιταγή.
Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στην Αντίπαρο Στις 07-08-2013 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Αντίπαρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αντιπάρου, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε ότι, λειτουργούσε κατάστημα μαζικής εστίασης και αναψυχής εκπέμποντας μουσική πάνω από τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη δυο (2) ατόμων για λειτουργία καταστήματός χωρίς άδεια στη Μύκονο Στις 07-08-2013 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 49χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος Κύπριος γιατί λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής. Επίσης αναπαρήγαν μουσική στερούμενοι σχετικής άδειας και πάνω από τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Θήρας
Συνελήφθησαν χθες (06-08-2013) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 26χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 23χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη παραμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι κατηγορούμενοι προσήλθαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Ιταλία.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

o Ένα (1) πλαστό διαβατήριο Αρχών Ολλανδίας
o Ένα (1) πλαστό δελτίο ταυτότητας Αρχών Πολωνίας
o Δυο (2) ηλεκτρονικές κρατήσεις εισιτηρίων
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: