Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 25-7-2013 - Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για παράνομη κατασκευή στη Μύκονο Στις 25-07-2013 το απόγευμα
συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 22χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε ότι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) είχε προβεί στην κατασκευή ξύλινης εξέδρας επί του αιγιαλού, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο Στις 25-07-2013 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 28χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα τσιγαριλίκι και δυο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων.
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας μια (1) μη νόμιμη αλλοδαπή, η οποία επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο για Γαλλία
Συνελήφθη χθες (25-07-2013) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, μια 66χρονη υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενη για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη παραμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ η κατηγορούμενη εντοπίστηκε στο χώρο του Κρατικού Αερολιμένα Θήρας και σε έλεγχο που της έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα πλαστό διαβατήριο Αρχών Αυστρίας με σκοπό να επιβιβαστεί σε πτήση για Παρίσι Γαλλίας.
Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: