Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές στο ΔΑΚ Νάξου...

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό, πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο απόγευμα της 25 Μαϊου 2013 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου. Οι Βετεράνοι του Πανναξιακού, με τη βοήθεια του ΝΟΠΑΠΠΠΑ  φιλοξένησαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης, σε ένα φιλικό ματς, που τα πενιχρά έσοδα του θα ενισχύσουν το "Ίδρυμα στήριξης Κ.Υ. – Νοσοκομείο Νάξου".
Πολύ λίγοι θεατές παραβρέθηκαν για να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή αλλά είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά ποδοσφαιρικές μορφές, όπως αυτές των K. Αϊδινίου, K.Ορφανού, Νέτο Γκουερίνο, Κ. Γκιτσιούδη και πολλών ακόμα
αστέρων που μεσουράνησαν στο παρελθόν και έχουν γράψει χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
O Σπύρος Μάκαρης με τον πρόεδρο του
ΝΟ.Π.Α.Π.Π.Π.Α. κ. Ιάκ. Ναυπλιώτη
Ο Σπ. Μάκαρης για λογαριασμό του sportcyclades.gr
παίρνει συνέντευξη απο τον Δήμαρχο Νάξου Μ. Μαργαρίτη













3-3 το τελικό 
σκορ
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, του οποίου φυσικά το τελικό αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, έληξε
ισόπαλος 3-3, με τον επίτιμο Πρόεδρο και ιδρυτή του Συλλόγου Βετεράνων Θεσσαλονίκης Λώλο Χασεκίδη(πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Αρη Θεσσαλονίκης), να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5’ και με αυτόν τον τρόπο να επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την 50χρονη παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Το 0-1 ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου, με την επανάληψη να φέρνει ακόμα 5 τέρματα. Ο Κυριάκος Τζιμπλάκης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος λίγο μετά πέτυχε άλλο ένα προσωπικό τέρμα, γράφοντας το 2-1.
Ο Χατζόγλου έφερε το ματς στα ίσα με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι (2-2) με τον Κεραμιώτη λίγο αργότερα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στον Πανναξιακό.
Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Χατζόγλου με πέναλτι, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι παλαίμαχοι του συνδέσμου Κυκλάδων, κύριοι: Φουτάκογλου (1ο ημίχρονο) και Γαβαλάς (2ο ημίχρονο), που είχαν βοηθούς τους νεαρούς Μπάκαλο – Ψώμαλη.
Βραβεύσεις
Από τον φιλικό αγώνα δεν έλειψαν και οι τιμητικές εκατέρωθεν βραβεύσεις, με τον Δήμαρχο Νάξου Μανόλη Μαργαρίτη να τιμά τον κύριο Λυσαρίδη, ο Πρόεδρος του ΝΟΠΑΠΠΠΑ τίμησε τον βετεράνο παίκτη του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Κώστα Αϊδινίου, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων του Πανναξιακού Κυριάκος Τζιμπλάκης, βράβευσε τον θρύλο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Κώστα Ορφανό.
Οι παλαίμαχοι της Θεσσαλονίκης Βράβευσαν τον Δήμαρχο Νάξου(την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Διονύσης Ψωμιάδης), το Πρόεδρο του ΝΟΠΑΠΠΠΑ(απένειμε ο τέως Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Λυσαρίδης) και την ομάδα των παλαιμάχων του Πανναξιακού(απένειμε ο Κ. Ορφανός).
 Σημαντικό έργο
Ο Σύλλογος Βετεράνων Θεσσαλονίκης καθώς και οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού συνεχίζουν το έργο τους, το οποίο δεν είναι άλλο παρά την προαγωγή του "Ευ Αγωνίζεσθε" και του Φιλανθρωπικού έργου, που προσφέρουν απλόχερα προς τους συνάνθρωπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι αντζέτες των δυο ομάδων είναι γεμάτες από προγραμματισμένα παιχνίδια που θα έχουν τον σκοπό της φιλανθρωπίας και της προσφοράς, μπράβο τους! Ένα μεγάλο μπράβο στο νομικό πρόσωπο του Δήμου Νάξου (ΝΟΠΑΠΠΠΑ) που για ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός σε μια τέτοια προσπάθεια.
 Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι:  Αξαόπουλος, Παραβατός, Φακίνος, Βουτσίνος, Αγγελής, Χασομέρης Αντ., Κεραμιώτης, Βιτζηλαίος, Μαρούλης, Βαθρακοκοίλης, Κατσάνης, Κατσούλης Α., Κατσούλης Μ., Μαστρογιαννόπουλος, Τζιμπλάκης, Φραγκίσκος, Κληρονόμος, Περιστεράκης, Παραβατός,Τσακωνιάτης Δ., Σφυρόερας, Βασαλάκης Α., Αλνταϊρ, Ραμπέλο, Φραγκουλόπουλος, Τσακωνιάτης Σ.
Για τους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν οι: Γκιτσιούδης, Ορφανός, Αϊδινίου, Γκουερίνο, Χατζόγλου, Δαγιόγλου, Καλιμάνης, Καπουσούζης, Τραϊνοπουλος, Μπουρδάμης, Κεχαγιάς, Ασλανίδης, Γαβριήλ, Κουγιουμτζής, Χρηστοδουλίδης, Μαρόκος.
πηγή πληροφοριών: sportcyclades.gr
PANNAXIAKOS-THESALONIKH 2013 PANNAXIAKOSPANNAXIAKOS-THESALONIKH 2013 THESALONIKH

Δεν υπάρχουν σχόλια: