Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ

του Ισιδωρου Νερούτσου
Όλο και κάθε μέρα θεμελιώνεται η υποψία, ότι η Χρυσή Αυγή, είναι δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών και έχει μπει για τα καλά από την πίσω πόρτα στην ίδια την Αστυνομία. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι πολύτιμος για τους πολίτες, όταν η δράση της είναι προσανατολισμένη, στο να υπηρετεί την ζωή, την ασφάλεια και την περιουσία όλων των πολιτών και του λαού γενικά και όχι να έχει κομματική αποστολή, να μετατρέπεται δηλαδή στο λεγόμενο παρακράτος. Στο παρελθόν είχαμε
παραδείγματα από την δράση αυτή του παρακράτους, της λεγόμενης οργάνωσης καρφίτσα, με γνωστούς παρακρατικούς τον Καμουτσή, τον Μήτσου, τον Γκοτζαμάνη και άλλους. Η δράση τους παρόμοια με τα σύγχρονα γεγονότα και την τότε και τώρα κυβερνητική συγκεκαλυμμένη ή και φανερή πολλές φορές ανοχή, που σημαίνει ουσιαστική συμμετοχή. Οι καταστάσεις τότε είχαν οδηγήσει εκτός άλλων και στην δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Τα
ντοκουμέντα που σιγά σιγά αποκαλύπτονται, περί δήθεν στρατιωτικού πραξικοπήματος, περί εξωτερικών επεμβάσεων εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε πρώτο κόμμα στις εκλογές και συνταγματικής εκτροπής, η οποία ήδη υπάρχει, δεν μπορώ να ξέρω αν απλά αυτά όλα είναι αφελείς ψευδείς ειδήσεις με κάποιες σκοπιμότητες ή αν πραγματικά έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.
Όλοι πρέπει να γνωρίζουν την ιστορία του Δούρειου Ίππου. Ιδιαίτερα μεγάλες ευθύνες φέρει η κυβερνητική τρόικα, εις ολόκληρον το κάθε κόμμα που την απαρτίζει. Τα απάνθρωπα μέτρα που επιβάλλονται στον λαό μας, είναι αναγκαίο για να περάσουν, να έχουν ασύμμετρα στηρίγματα.
Αλλά των ευθυνών δεν απαλλάσσονται και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Γιατί έχουν υποχρέωση απέναντι στον Λαό και την ανθρωπότητα, αντί να αλληλοκατηγορούνται, να σκύψουν να δουν με το ερευνητικό μικροσκόπιο, το πρόβλημα και να ενημερώσουν σχετικά και υπεύθυνα τον λαό.
Ισίδωρος Νερούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: