Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΟΥΣΣΑΙΟΥ ΣΕ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑΞΟ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                          29.10.2010
Με προορισμό  τη Νάξο, αναχώρησε σήμερα από τη Σύρο, προκειμένου να συνεχίσει την προεκλογική περιοδεία του στα νησιά ο κ. Γιώργος Πουσσαίος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη «Νότιο Αιγαίο -Αρχιπέλαγος Δημιουργίας». 
ΣΥΡΟΣ
Στη Σύρο ο κ. Πουσσαίος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου παρακολούθησε την παρέλαση, την κατάθεση στεφάνων και την δοξολογία που έγινε στον Ιερό Ναό της Ερμούπολης  ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καθολικών Σύρου. Επίσης παραβρέθηκε στη λειτουργία που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ στο Μάνα της Σύρου ενώ συμμετείχε και στην εκδήλωση που έγινε από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου στο θέατρο «Απόλλων».
Ακόμα, ο κ. Πουσσαίος επισκέφθηκε το ναυπηγείο του Νεωρίου στο οποίο ήταν και ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Τάκης Ρήγας και συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων. Επισημαίνεται ότι στο νησί τον συνόδευαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημήτρης Γρυπάρης, Βαγγέλης Δεναξάς, Τζώρτζης  Μακρυνιώτης και Μάριος Ρούσσος. 
ΝΑΞΟΣ
Στο πλαίσιο  της περιοδείας του στο νησί της Νάξου ο κ. Πουσσαίος σήμερα το βράδυ πρόκειται να ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες του επισκέψεις σε Γλινάδο,  Αγερσανί, Τρίποδες, Γαλανάδο, Ποταμιά και Μέλανες.
Αύριο Σάββατο  θα περιηγηθεί στη Χώρα και θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας, την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και την Πυροσβεστική. Στη συνέχεια πρόκειται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε άλλες περιοχές του νησιού και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα, την Κωμιακή, την Κόρωνο, την Απείρανθο, το Φιλότι και την Τραγαία.
Στην περιοδεία  του στην Νάξο τον κ. Πουσσαίο συνοδεύουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Γιώργος Γκούφας, Λάζαρος Θεόφιλος, Νίκος Μουστάκης, Μανόλης Σέργης και Σταμάτης Σέργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: