Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΑΜΠΕΛ...ΣΟΦΙΕΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Με την υπογραφή του υπεύθυνου καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του ΠΟΔΝ κοινοποιήθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ιουλίου, λίγες ημέρες πριν (άκουσον- άκουσον) !! συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο για να τις εγκρίνει.
Δεν ξέρουμε αν ο πρόεδρος του ΠΟΔΝ έχει εξουσιοδοτήσει τον υπεύθυνο εκδηλώσεων να τον υποκαθιστά, αλλά σε κάθε Νομικό Πρόσωπο που προβλέπεται θέση αντιπροέδρου είναι για να αντικαθιστά τον πρόεδρο όπου και όταν χρειάζεται. Επίσης είναι πάγια διαδικασία τα έγγραφα να υπογράφονται και από τον/την γραμματέα. Πληροφορίες πάντως φέρουν τον υπεύθυνο εκδηλώσεων να επικοινωνεί και ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Άντε Ηλία …η ώρα η καλή. Άλλωστε εσύ το δικαιούσαι περισσότερο από άλλους…!!!

ΚΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ …ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια χωρίς μαέστρο και χωρίς φιλαρμονική στο Δήμο Νάξου. Με πολύ χαρά όμως μαθαίνουμε ότι ξεκινάει πάλι την λειτουργία της, όπως μας ενημέρωσε με έγγραφό του ο ΠΟΔΝ (με υπογραφή πάντα του υπεύθυνου εκδηλώσεων κ. Ηλία Δημέα). Το ερωτηματικό πάντως που γεννιέται είναι ότι χωρίς να έχει ακόμη προσληφθεί ο μαέστρος προαναγγέλλεται η λειτουργία της φιλαρμονικής!! Καταλαβαίνω την αγωνία του Ηλία που τον οδήγησε στη βιαστική ανακοίνωση πριν ακόμη γίνει προκήρυξη για την πρόσληψη μαέστρου. Πάντως καλά θα ήταν να έχουμε και λίγη υπομονή να συζητήσουμε με τον άνθρωπο που θα έλθει και στη στη συνέχεια να γίνει ο σχεδιασμός και το νέο ξεκίνημα. Έτσι κι αλλιώς τις προλαβαίνουμε τις εκλογές…!!! Αν πάλι κάτι δεν πάει καλά τότε βλέπω τον Ηλία να κάνει και τον μαέστρο …

ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
Χρόνια τώρα είχαμε συνηθίσει το ράλλυ Αιγαίου να πιάνει και το λιμάνι της Νάξου προσφέροντας σημαντική και δωρεάν διαφήμιση στο τόπο αλλά και τη δυνατότητα να επιδείξουμε τη φιλοξενία και τις παραδόσεις μας. Φήμες θέλουν τους διοργανωτές να έχουν παράπονα από την περυσινή υποδοχή λόγω της ταυτόχρονης διοργάνωσης του beach volley. Τη φετινή χρονιά βλέπουμε τα τηλεοπτικά σπότ να διαφημίζουν τη διαδρομή που περιλαμβάνει τα γειτονικά νησιά της Πάρου και του Κουφονησίου μαζί με την Νίσυρο. Ας μην έχουμε όμως παράπονο γιατί ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι μέσα και το Κουφονήσι ξέρει να κάνει φιλοξενίες !!!


ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ
Το άκουσα σε στιχομυθία μεταξύ δύο δημοτών που έκαναν αναλύσεις και σχόλια για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και το μεταφέρω αυτούσιο:
-Μα γιατί ξαναβάζει …δεν καταλαβαίνει πως…
-Βάζει λέει για να συμπληρώσει οχταετία σα Δήμαρχος και να πάρει σύνταξη.
-Και γιατί δεν μας το λέει να του τι βγάλουμε εμείς και να βάλουμε άλλο στη θέση του. …!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: