Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

...ΣΟΦΙΕΣ

ΑΠΟ …προβολή εκδηλώσεων …ΤΙΠΟΤΑ
Μας έχει μπερδέψει ο Δήμος Νάξου με τη λιτότητα που άλλοτε επικαλείται και άλλοτε καταστρατηγεί. Από τη μία βλέπουμε πλουσιοπάροχα τραπέζια και βεγγαλικά και από την άλλη πολιτιστικές εκδηλώσεις χωρίς την παραμικρή διαφήμιση ή για να ακριβολογούμε με υποτυπώδη προβολή. Αναρωτιόμαστε που είναι τα πανό και οι αφίσες του περυσινού και του προπέρσινου καλοκαιριού!! Που είναι τα έντυπα με τα προγράμματα των εκδηλώσεων που κυκλοφορούσαν κατά χιλιάδες, έστω και καθυστερημένα. Μια εξήγηση που μας έδωσαν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, είναι ότι η έλλειψη διαφημιστικής προβολής των εφετινών εκδηλώσεων οφείλεται στο κλείσιμο της επιχείρησης, που προμήθευε κατ΄ αποκλειστικότητα τα προηγούμενα χρόνια, τον Δήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
Ενόχλησε πολύ τους δημοτικούς μας άρχοντες ο τίτλος του προηγούμενου φύλου της εφημερίδας μας «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ …ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ» και έφεραν τεχνηέντως το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός ημερήσιας διάταξης. Αναμενόμενο για τους γνωρίζοντες αφού ο πρόεδρος του Δ.Σ. είχε ενοχληθεί αφάνταστα και για να μην καρφωθούν έβαλαν το Στάθη (τον Αγγελη..ο..φόρο)σε θέση πασαδώρου και τον Δήμαρχο σε θέση σέντερ φόρ. Έτσι πέτυχαν το γκολ και μείωσαν το σε βάρος τους σκορ. Άντε Στάθη, πασπαρτού σε βλέπω στην ομάδα. Σε όλες τις θέσεις θα σε χρησιμοποιήσουν λόγω της καλής μπάλας που ξέρεις, άλλες φορές άμυνα, άλλες επίθεση και αν χρειαστεί να μοιράζεις και παιχνίδι. Ούτε ο Τόρο να ήσουνα..!!!


ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ «ΔΟΚΟΥΝ»
Και μπορεί το θέμα της τουριστικής διαφήμισης να βρήκε θέση στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα του δημοτικού μας συμβουλίου, δεν είχε όμως την ίδια τύχη και το πρόβλημα που έχει προκύψει με το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν να συζητηθεί όπως ζήτησε ο κ. Μ. Πολυκρέτης το θέμα του πάρκινγκ στο 1ο δημοτικό, γιατί είναι εκτός θέματος, αφήνει ερωτηματικά και επιβεβαιώνει την επιλεκτικότητα «κατά το δοκούν» με την οποία λειτουργεί το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΕΚΛΟΓΕΣ
Και τι δεν είχε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, διαπληκτισμούς, ύβρεις, αποχωρήσεις και άλλα ευτράπελα. Όπως άλλωστε συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα από αυτά συνέβησαν με αφορμή τους κυβόλιθους που έχουν τοποθετηθεί στο Αγερσανί και την δυσφορία που έχουν προκαλέσει στους κατοίκους του χωριού. Ο κ. Μαράκης πάντως αμυνόμενος είπε τη θεϊκή ατάκα:
"οι Αγερσανιώτες θα μας πουν αν είναι καλό το έργο των πλακοστρώσεων στις 7 Νοεμβρίου..." !!!
Δημοψήφισμα για τους κυβόλιθους θα έχουμε κ. Δήμαρχε ή εκλογές;;!! Έλεος!!!

Μαργαρίτη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στη Νάξο
Τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 βρήκαμε σε γνωστό blog Νάξιου την παρακάτω ανάρτηση με τον παραπάνω τίτλο:
«Σήμερα, που το πολιτικό τοπίο σιγά-σιγά αρχίζει και διαμορφώνεται, σας αποκαλύπτουμε ποιες είναι οι προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας για στήριξη υποψήφιων δημάρχων σε έξι νησιά των Κυκλάδων.Ξεκινάμε από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον κ. Μανώλη Μαργαρίτη. Ο άλλος υποψήφιος που έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Νάξου και προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας είναι ο κ. Δημήτρης Λιανός. Ο κ. Λιανός ανακοίνωσε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα κατέβει και είναι: «Δημοτική Δράση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων». Επίσης δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει και τους υποψήφιους που θα στηρίξουν τον συνδυασμό του.»…Πολύ καλά ενημερωμένος ο Νάξιος για όσα συμβαίνουν στην Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν μας είπε με ποιον είναι;!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: