Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Εξετάσεις Λυκείου: Τι θα ισχύσει κατά το τρέχον σχολικό έτος

 αναστέλλονται οι τρέχουσες διαδικασίες "αξιολόγησης" 
Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, στην οποία αναφέρεται, το τι θα ισχύσει στις εξετάσεις του Λυκείου, κατά το τρέχον σχολικό έτος, με αφορμή την «άκαιρη» - όπως το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. χαρακτηρίζει - δημόσια συζήτηση, που ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες.
Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και

Που βρίσκεται το αγαπημένο μας πλοίο Blue Star Ithaki;

Αυτή τη στιγμή είναι ακόμη αγκυροβολημένο στο λιμάνι Halifaxτου Καναδά, όπου συνεχίζονται οι εργασίες μετασκευής του, πριν αναλάβει τη γραμμή St. John – Digbyστον Καναδά, μια απόσταση 44 ναυτικών μιλίων η 81 χιλιομέτρων, περίπου 2 ½ ωρες ταξίδι.
Η διαδρομή αυτή μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο αλλά είναι πολύ μεγαλύτερη, 602 χιλιόμετρα για την

Συνελήφθη στη Νάξο 40χρονος Γεωργιανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία

 Ένταλμα σύλληψης: Σύλληψη (1) δράστη 
Διεύθυνση Αστυνομίας  ΚΥΚΛΑΔΩΝ       
30-01-2015/11:30
Νάξος
Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Γεωργίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Νάξου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.





Εγκαίνια μεγάλης αλυσίδας βελγικής προέλευσης στην Νάξο.

του Αν. Καλημέρη
Στο έργο του Άρθουρ Μίλερ “ο θάνατος του εμποράκου” κεντρικός ήρωας είναι ο εμποράκος Γουίλι
Λόμαν, ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε μια ζωή τίμια, μέχρι που η οικονομική κρίση έκανε φύλλο και φτερό τα όνειρα για την οικογένειά του. Άνεργος πια στα γεράματά του, με την αξιοπρέπεια του τσαλακωμένη, νιώθοντας ότι για την κοινωνία και τον στενό περίγυρό του δεν είναι παρά ένας αποτυχημένος, έδωσε τέλος στη ζωή του.
Βαθιά και η δική μας οικονομική κρίση συνθλίβει καθημερινά κάθε

Νίκος Λεβογιάννης "ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ"

αναφορά του πρώην Βουλευτή Νίκου Λεβογιάννη στο προσωπικό του Facebook
Ο κύριος Βρούτσης σε αγαστή συνεργασία με τον άλλο κυβερνητικό βουλευτής, τον Ρήγα, ΕΚΛΕΙΣΑΝ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ το νοσοκομείο Νάξου, την ώρα μάλιστα που ήταν έτοιμο να λειτουργήσει, Και ήταν το νοσοκομείο Νάξου ένα έργο τεράστιας σημασίας για τα νησιά μας, το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στη Νάξο, όνειρο γενιών και γενιών, το οποίο διεκδικούσε ο λαός της Νάξου μαζί με τους φορείς και τους βουλευτές του από το 1900. Το νοσοκομείο αυτό ιδρύθηκε στα τέλη του 1999, απέκτησε σε

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση πληθυσμού λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ  ΑΝΕΜΟΙ 
ΜΕΧΡΙ 10 ΜΠΟΦΩΡ 
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ., τις επόμενες ώρες μέχρι και την Κυριακή 01/02/2015, ο καιρός θα επιδεινωθεί με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους.
Συνιστάται στους πολίτες του Δήμου μας, τουλάχιστον :
  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν ή να αποκολληθούν από τον άνεμο και να

ΜΕΛΙΜΗΛΟΝ ΝΑΞΟΥ, Α.Σ. ΝΑΞΟΥ και ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ ΝΑΞΟΥ, στην Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Οικογένεια Δημήτρη και Ευαγγελίας Λιανοπουλου
με τα παραδοσιακά του ΜΕΛΙΜΗΛΟΝ
Εντυπωσιακή εμφάνιση της Π.Ν.Α στην Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Στην δεύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Ελλήνων παραγώγων ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , η όποια άνοιξε τις πύλες της σήμερα Παρασκευή στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ στην Αθήνα.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει αποσπάσει εγκωμιαστικές κριτικές για την παρουσία της, συμμετέχει για πρώτη φορά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ με 24 παραγωγούς από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της Έκθεσης, προσπαθώντας με

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΞΟΥ

Δελτίο τύπου απο τους "Ανεξάρτητους Ελληνες"της Νάξου έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής κ. Μιχάλης Τουλούπης με το οποίο εκφράζει την ελπίδα που γεννήθηκε στην Ελλάδα  με συγκυβερνήτες "στο πιλοτήριο του σκάφους" τον Πάνο Καμένο και τον Αλέξη Τσίπρα ευχόμενος ΔΥΝΑΜΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΞΟΥ
Από Συντονιστική Επιτροπή
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους όσους με την ψήφο τους έδωσαν ένα τέλος στην μιζέρια στην ταπείνωση και στον φόβο που τόσο καιρό είχε φωλιάσει στις καρδιές του λαού της Πατρίδας μας. Πιστεύουμε πως στις Κυκλάδες μας υπήρχαν πολλοί ακόμα άνθρωποι που ξέρουν την αλήθεια αλλά

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑΞΟΥ

  • ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 17:30 στον Άγιο Αντώνιο (παραλία): ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τιμήν της Παναγίας
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 18:00 στην Καπέλλα: ΑΓΙΑ ΩΡΑ και προσκύνηση του Αγιοτάτου Μυστηρίου
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 18:00 στη Μητρόπολη: Πανηγυρικός Αρχιερατικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ (Μετά τον Εσπερινό θα υπάρχουν στη διάθεση των πιστών εξομολόγοι για το Μυστήριο της Μετανοίας).
  • ΚΥΡΙΑΚΗ In ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 11:00 στη Μητρόπολη: Πανηγυρική Αρχιερατική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ από το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας, Πατέρα Νικόλαο.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Πλησιάζει η μεγάλη εορτή του Μητροπολιτικού μας Ναού, της Υπαπαντής τον Κυρίου. Η εορτή αυτή

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-1-2015

Ο πιο ωραίος τρόπος για να πεις ψέματα δεν είναι άλλος από την επίκληση των αριθμών. Εκεί όπου όλα αλλοιώνονται και προσφέρονται κατά το δοκούν. Όπως θεωρεί κανείς ότι μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του εικόνα είτε να την ενισχύσει και να βρει επιχειρήματα ώστε να θεμελιώσει την υπόθεση εργασίας. Λόγια όμως και τώρα μιλάμε για εκλογές. Και σταυροδοσία. Η χαρά των αναγνωστών και η αγωνία των υποψηφίων για να δουν ποιοι τους γύρισαν την πλάτη, ποιοι έκαναν πράξη την υπόσχεση ψήφου που είχαν δώσει και κυρίως εάν η προσπάθεια που έκαναν στην προεκλογική περίοδο βρήκε ανταπόκριση από τους ψηφοφόρους.
Μονοκούκι

Και το ξεκίνημα της βόλτας στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Η ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ 2Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συμμετέχει με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου
Αιγαίου στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, την Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιείται από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2015, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Στο περίπτερο, θα γίνεται ενημέρωση για τα προϊόντα και τη δραστηριότητα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και θα πάρεχονται πληροφορίες για τη Νάξο ως τουριστικό προορισμό από τα έντυπα υλικά (τουριστικός οδηγός Hellogreece και οδηγούς της ομάδας του ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ).....

Προβολή της ταινίας Ο ΚΟΝΦΟΡΜΙΣΤΑΣ (1970) του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι

την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Καθολικής Μητρόπολης, στο Κάστρο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλμπέρτο Μοράβια. Διηγείται την ιστορία ενός νέου που προσχωρεί στο φασιστικό κόμμα για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεται πως δεν πρόκειται μόνο για μια πολιτική επιλογή, αλλά για συμμετοχή σε πράξεις βίας, καταπίεσης και κοινού εγκλήματος...
Σύντομη κριτική:
Πρόκειται για το αριστούργημα του Μπερτολούτσι, με συναισθήματα και

Στο κλειστό του ΣΕΦ για αγώνες στίβου οι μικρές αθλήτριες του Πανναξιακού

Συνέχεια των καλών εμφανίσεων και διακρίσεων θέλουν να δώσουν οι νεαρές Μηλιές αθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο Καβαλιέρου Μαρία, Δάμη Χριστίνα και Λιβανίου Αφροδίτη οι οποίες θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο της Νάξου και θα αγωνισθούν σε αγώνες κλειστού στίβου το Σάββατο 31/1/2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η 15χρονη Χριστίνα Δάμη ( 3η καλύτερη επίδοση στο μήκος Παγκορασίδων Α΄ με 4,86 στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά στις 17/1) θα αγωνισθεί στο μήκος Παγκορασίδων Α΄ με στόχο επίδοση πάνω από

Γιάννενα ή Λαγκαδά ταξιδεύει ο Πανναξιακός για το κύπελλο / ΣΑΒΒΑΤΟ 31-1-15 Πρωτάθλημα με ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ξεχωρίζει από τη σημερινή κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.
Οι αγώνες είναι νοκ άουτ στις 11/2 ή 18/2 ενώ η 2η αγωνιστική (προημιτελική φάση) είναι προγραμματισμένη για τις 25/2.
Αναλυτικά η κλήρωση για το Κύπελλο Γυναικών:
Νικητής αγώνα ΑΟΝ Αργυρούπολης / ΓΑΣ Μεσσαράς – Ολυμπιακός
ΕΟ Σταυρούπολης – ΓΣ Ηρακλής
ΓΣ Πετρούπολης – ΑΟ Μαρκοπούλου
ΓΣΚ Ηρακλής – ΟΠΕ Ρεθύμνου
Νικητής αγώνα ΑΕ Γιάννενα / ΑΣΚ Λαγκαδά – Πανναξιακός
ΑΟ Θήρας – ΣΑΑΚ Ανατόλια
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Νικητής αγώνα ΑΕ Αμπελοκήπων / Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – ΑΣ Άρης

"Μαχαιριές" στην Περιφέρεια Νοτ.Αιγ./ Ανταλλαγή αιχμηρών επιστολών μεταξύ Χαρ. Κόκκινου και Χρ. Ευστρατίου

H "Γκάφα" του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χαράλαμπου Κόκκινου να ορίσει υπεύθυνο για το
συντονισμό, έδωσε αφορμή για ανταλλαγή επιστολών με αιχμηρές αναφορές του ενός προς τον άλλον, μεταξύ κ. Χαρ. Κόκκινου και Χρ. Ευστρατίου. Ο χωρικός αντιπεριφερειαρχης Δωδεκανήσου είχε αναθέσει τη συντήρηση και την επισκευή οχημάτων -μηχανημάτων, σε διαφορετικό πρόσωπο, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι με την απόφαση αυτή καλύπτει ένα λειτουργικό και οργανωτικό κενό του παρελθόντος στις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Ο κ. Κόκκινος, δεν γνώριζε όπως φάνηκε, ότι ο

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

φωτο: Μπ. Καρδιόλακας
Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σύμφωνα με την Εθνική
Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους από σήμερα Τετάρτη (28-01-2015) έως και την Πέμπτη (29-01-2015) .
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εφιστά την προσοχή των πολιτών και

Συλλυπητήρια του Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου στην οικογένεια του σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΡΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ ΄΄ Ο Άγιος Τρύφων ΄΄
Ο Σύλλογος Εγκαριτών Νάξου, εκφράζει τη θλίψη του και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του αδικοχαμένου συγχωριανού μας, Σμηναγού Ιπτάμενου, Παναγιώτη Λάσκαρη, γιού του Γιάννη και της Μαρίας Λάσκαρη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ξένο τόπο, πιστός στο καθήκον του προς την Πατρίδα!
Πέταξε με το αεροπλάνο του στους αιθέρες για πάντα πια, μα θα μείνει αξέχαστος στις καρδιές όλων μας ως, ο Εγκαρίτης Ήρωας!!!
Αντί στεφάνου, ο Σύλλογός μας καταθέτει το συμβολικό ποσό των 100 € για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νάξου «Αγ. Θαλλέλαιος».

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 29-1-2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το κτηριακό πρόβλημα του Σχολείου.ΕΝΣΤΑΣΗ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στην απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου για την μετακίνηση εκ περιτροπής των τάξεων της Β’ Γυμνασίου από τις «προκάτ».
ΘΕΜΑΤΑ σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.
Έτσι περιγράφει η Δ/νση Β/θμιας Εκπαιδεύσεως Ν. Κυκλάδων (Σχολική Επιτροπή 1ου Γυμνασίου Νάξου) τα προβλήματα που ταλανίζουν την σχολική κοινότητα του ιστορικού 1ου Γυμνασίου Χώρας Νάξου, στην σχετική πρόσκληση (σε τακτική συνεδρίαση) που απευθύνει προς τον Σύλλογο Διδασκόντων, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και το 15μελές του 1ου Γυμνασίου. Η συνεδρίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο

Ευχαριστήριο Μήνυμα Νίκου Μανιού και μήνυμα ελπίδας απο την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

Ευχαριστήριο Μήνυμα του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού
Φίλες και φίλοι,
συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
στον νικηφόρο αγώνα κατά των μνημονίων και της φτωχοποίησης της χώρας, κατά της διαφθοράς και της εξάρτησης, η ελπίδα ήρθε και στις Κυκλάδες, απλώθηκε και στην Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, σαν το ανέσπερο φως του Αιγαίου.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατί σταθήκαμε όλοι μας, συνυποψήφιοι και Κυκλαδίτες, αντάξιοι του βάρους της

Συγχαρητήριες επιστολές στους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες απο τον Γιώργο Λεονταρίτη

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες του Νομού απέστειλε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, οι κ.κ. Νικόλαος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος, Νικόλος Μανιός και Ιωάννης Βρούτσης, ιδιαίτερα σήμερα που

Ευχαριστήριες επιστολές υποψηφίων

Ευχαριστήριο Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, Ηλία Γουρδούκη
Νίκη του λαού, νίκη του κόσμου της εργασίας, νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νίκη της Αριστεράς. Η ελπίδα έρχεται ξανά στην Ελλάδα
Ο ελληνικός λαός, που τα τελευταία πέντε χρόνια δοκιμάζεται σκληρά από την βαρβαρότητα των μνημονιακών μέτρων, μίλησε και με την ετυμηγορία του στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έδωσε ισχυρή εντολή στη Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να

1687: Πυργοδέσποινες, Ιππότες Και Αξιώτες

http://sanejoker.info/Αυγ 28, 2012
(Η ακόλουθη ιστορία βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα. Το αρχειακό υλικό το έδωσε στο Γελωτοποιό η Ζωή Τζ. –μια φίλη από την Νάξο. Φυσικά ο Γελωτοποιός το τροποποίησε -κατά βούληση.)
Το δεύτερο μισό του 17ου αιώνα η Νάξος ήταν ακόμα φραγκοκρατούμενη. Οι Ενετοί πλήρωναν φόρο υποτέλειας στους Οθωμανούς και καταδυνάστευαν τους ντόπιους. Η γη άνηκε σε Λατίνους φεουδάρχες και οι Έλληνες του νησιού ήταν ουσιαστικά δουλοπάροικοι (η ιστορία τείνει να επαναλαμβάνεται).
Οι ορθόδοξοι χριστιανοί βρίσκονταν σε συνεχή αντιπαράθεση με τους καθολικούς. Οι κάτοικοι είχαν επιπλέον να αντιμετωπίσουν και τις

Με Ναξιακή καταγωγή ο ένας απο τους δύο Έλληνες πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ισπανία από τη συντριβή του F-16

Νεκροί ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο. Ο άτυχος σμηναγός φέρεται να έχει καταγωγή απο τις Εγγαρές της Νάξου την οποία επισκεπτόταν συχνά. Νεκρός επίσης είναι και ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, έγγαμος με ένα γιο και μία κόρη
Εμπειροι πιλότοι με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης ήταν ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών και ο επίσης σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-1-2015


Ευχαριστήριο Μήνυμα Γιάννη Βλασερού προς τους συμπολίτες του


Αγαπητοί Συμπατριώτες Κυκλαδίτες,
Ένας σκληρός εκλογικός, παραταξιακός αλλά και προσωπικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι απόλυτα σεβαστή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους και, ιδιαίτερα εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς με πρώτo στη σειρά προτίμησής τους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ–Δημοκρατική Παράταξη.
Ο αγώνας συνεχίζεται με στόχο την αναγέννηση της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης, που θα κάνει πράξη τις προσδοκίες του Ελληνικού Λαού.
Θα εξακολουθώ να αγωνίζομαι άκοπα και αδιάκοπα για το καλό των Κυκλάδων μας και της υγειονομικής θωράκισης των νησιών μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Γιάννης Βλασερός

"1.000 θεατές στο κλειστό της Σαντορίνης (ανάμεσα τους και 40 οπαδοί του Πανναξιακού) δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα"

Ο Πανναξιακός κέρδισε με 3-1 τον ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη
27/01/2015 19:32:29
http://www.volleyball.gr/ (EOΠΕ)
Ο Πανναξιακός με κορυφαία την καταπληκτική Μελίνα Εμμανουηλίδου (20 πόντοι με 13/17 επιθέσεις και 7 μπλοκ) ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των Κυκλάδων καθώς επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας μέσα στην Σαντορίνη και πλησίασε ξανά το δίδυμο της κορυφής, ενώ ο ΑΟΘ βρέθηκε στο -5 από την 4η θέση και την ΑΕΚ.
Ο αγώνας με εξαίρεση το γ’ σετ που ήταν ένας πραγματικός

Σεισμός πολλών ...σετ στη Σαντορίνη / Α.Ο. ΘΗΡΑΣ - Πανναξιακος 1-3

ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1 - 3 
(26-28, 25-19, 9-25, 21-25)
Η «φρεγάτα» Νάξος «βύθισε» τη Θήρα
  • Λιποθυμία Σαλούστρου!
Ασταμάτητη η "φρεγάτα" του…Πανναξιακού, εμβόλισε και το καράβι της Θήρας στα Φυρά με 3-1 και

ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1-3

ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1 - 3 (26-28, 25-19,  9-25, 21-25)
1o SET: (26 -28)
2o SET: (25 -19)
Tώρα θύμωσαν τα κορίτσια του Πανναξιακού
3o SET: (9 - 25)

4o SET: (21 - 25)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, σας εύχεται ολόθερμα δημιουργικό και
ευτυχές το 2015 και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.
Α. Παιδικός Αποκριάτικος χορός.
    Την 1η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή  και από 11.00 μέχρι 14.30 στο κτίριο του Συλλόγου μας (Χριστοκοπίδου, 9, Ψυρρή) οργανώνουμε για τα παιδιά μας τον Αποκριάτικο χορό τους. Θα προσφερθούν δωρεάν μεζεδάκια και παράλληλα θα διασκεδάσουν με κλόουν κ.α.
Β. Χορός της Αποκριάς
    Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 το

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ» και ΤΟ ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗ

Κοπή της πίτας του Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ την Παρασκευή 30-01-2015 στις 20.00 στο «ΡΑΝΤΕΒΟΥ»

C:\Users\Fostiras\Desktop\images (3).jpgΠρόσκληση 
Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας του Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30-01-2015 στις 20.00 στο «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» της παραλίας Χώρας Νάξου.
Με την παρουσία σας ενισχύετε την προσπάθεια που κάνουμε με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Μαζί θέτουμε τις βάσεις για ένα μέλλον πιο ανθρώπινο, πιο αισιόδοξο, πιο ευτυχισμένο για τα παιδιά μας. Ζωντανή μουσική με τους Κώστα Κατσιούλη και Βαγγέλη Κακλαμάνο.
Είσοδος 5€ κατ’ άτομο. Περιλαμβάνονται:

Ληστεία στη Μύκονο

Ληστεία στο Ευαγγελιστράκι Μυκόνου - Δράστες αναζητούνται
Δύο (2) άγνωστοι δράστες, με το πρόσχημα ότι χρήζουν βοηθείας λόγω τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο νωρίτερα ενεπλάκησαν, χτύπησαν στο κεφάλι 45χρονο Έλληνα υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, όταν αυτός προθυμοποιήθηκε να τους βοηθήσει και του απέσπασαν την τσάντα του, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό. Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Στις 26-1-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο από

Ευχαριστίες Μάριου Βαζαίου

Φίλοι και φίλες,
Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε εσάς, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, με το Ποτάμι.
Ευχαριστίες σε όσους και όσες ενθάρρυναν, και προώθησαν την υποψηφιότητά μου, πιστεύουν και υποστηρίζουν τις αξίες και τη νέα πολιτική πρακτική, που φέρνει το Ποτάμι.
Στον ελάχιστο χρόνο της προεκλογικής προετοιμασίας ήταν πρακτικά αδύνατο να κατορθώσω μια πιο ουσιαστική επαφή και

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΡΙΤΗ 27-1-2015

Το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τις Κυκλάδες κράτησε αρκετό χρονικό διάστημα. Τον Μάιο του 2012 λίγο έλλειψε να πετύχει το στόχο του αλλά για 195 ψήφους έμεινε στη 2η θέση. Και το πιο εντυπωσιακό; Στις αμέσως επόμενες εκλογές του Ιουνίου, η ΝΔ έδειξε τα δόντια της όταν σε διάστημα 40 ημερών ανέστρεψε το κλίμα (+13%) και πήρε την πρωτιά σχεδόν σε όλους τους Δήμους των Κυκκλάδων. Όμως, δεν αποκλείετια να ήταν ο επιθανάτιος ρόγχος… Το βράδυ της 25ηςΙανουαρίου του 2015, σχεδόν 2 ½ χρόνια μετά, το φλερτ του Μαϊου ανάμεσα στις Κυκλάδες και τον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πραγματικότητα. Και για πρώτη φορά στην ιστορία, κόμμα που προέρχεται από την αριστερά παίρνει τη νίκη ρίχνοντας ένα κάστρο με

Ισιδώρου Νερούτσου: "Ο Ηγέτης της ανατροπής"

C:\Users\isidner\Desktop\Ηλιος.jpg     ΓΙΑΛΤΑ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
Θερμά συγχαρητήρια ! Η Κριμαία πανηγυρίζει μαζί σας !
Η Πρόεδρος Ελλήνων της Γιάλτας της Κριμαίας Αγάπη Σβιταιλο
ΣΧΟΛΙΟ
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην μεγάλη και πρωτοφανή νίκη του κοινωνισμού και της αξιοπρέπειας, πάνω στις δυνάμεις της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας. Οι Έλληνες από τα αρχαία χρόνια βρέθηκαν στην πρωτοπορία του ανθρωπισμού, της ελευθερίας,

Δήλωση Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, ο
Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:
Κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας είναι η εκλογική διαδικασία. Οι Έλληνες πολίτες έκαναν τις επιλογές τους δίνοντας ένα πολύ καθαρό αποτέλεσμα, το οποίο αποτύπωσε και ενσωμάτωσε την μακρά περίοδο ύφεσης, την υψηλή ανεργία και την οικονομική πίεση που υπέστη ο ελληνικός λαός.
Συγχαίρουμε τους νέους βουλευτές και απλώνουμε χέρι

Ντέρμπι κορυφής και γοήτρου στο Αιγαίο / Α.Ο. ΘΗΡΑΣ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ


Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών πέφτει το μεσημέρι της Τετάρτης στην Σαντορίνη με το μεγάλο ντέρμπι των Κυκλάδων που φέρνει αντιμέτωπους τον ΑΟ Θήρας με τον Πανναξιακό ΑΟΝ.
Ένα παιχνίδι όπου πέρα από μια μεγάλη μάχη γοήτρου που κρύβεται πίσω από κάθε τοπικό ντέρμπι, είναι εξαιρετικά κρίσιμο και βαθμολογικά καθώς ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς ενώ ο Πανναξιακός είναι

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στις εκλογές της 25 του Γενάρη ο λαός έγραψε ιστορία, ο λαός νίκησε, η Αριστερά νίκησε!Στην Ελλάδα, στις Κυκλάδες ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγαγε μια αδιαφισβήτητη νίκη, καθιστώντας τα μνημόνια και το καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής παρελθόν. Χωρίς ιστορικό προηγούμενο αποτελεί η εκλογή τριών βουλευτών στις Κυκλάδες.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του κόμματος μας, τους χιλιάδες κυκλαδίτες καικυκλαδίτισσες για τη μεγάλη και καθοριστική δύναμη που μας

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Εκλέγονται Συρμαλένιος Νίκος, Συρίγος Αντώνης και Μανιός Νικόλαος απο τον ΣΥΡΙΖΑ και Βρούτσης Ιωάννης απο τη Ν.Δ.

ΣΥΡΙΖΑ 35,12% (3 ΈΔΡΕΣ)
      Υποψήφιος                                               Ψήφοι
1.  Συρμαλενιος Νικολαος του Ευαγγέλου   8.547
2.  Συριγος Αντωνιος του Δημητρίου           6.642
3.  Μανιος Νικολαος του Εμμανουήλ          6.193

4.  Μαυρουδη Αννα του Συμεών                    5.517
5.  Γουρδουκης Ηλιας του Μιχαήλ                 3.277
6.  Πολιτοπουλος Δημ. (Αρμαος) Φωκ.         1.425

Ν.Δ. 31,59% (1 ΕΔΡΑ)
  1. Βρουτσης Ιωαννης του Βασιλείου  13.390
  2. Μονογυιου Αικατερινη του 

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 26-1-2015


Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ 35,12% (3 ΈΔΡΕΣ)

      Υποψήφιος                                               Ψήφοι
1.  Συρμαλενιος Νικολαος του Ευαγγέλου  8.547
2.  Συριγος Αντωνιος του Δημητρίου           6.642
3.  Μανιος Νικολαος του Εμμανουήλ        6.193

4.  Μαυρουδη Αννα του Συμεών                    5.517
5.  Γουρδουκης Ηλιας του Μιχαήλ                 3.277
6.  Πολιτοπουλος Δημ. (Αρμαος) Φωκ.          1.425

Ν.Δ. 31,59% (1 ΕΔΡΑ)
  1. Βρουτσης Ιωαννης του Βασιλείου  13.390
  2. Μονογυιου Αικατερινη του 

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εεε ρε γλέντια !!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Παρακολουθείστε μέσω της μετάδοσης των επίσημων αποτελεσμάτων απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με συνεχή ροή απο την Singular Logic τα αποτελέσματα:
α) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
β) ΚΥΚΛΑΔΩΝ
γ) ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
κάνε κλικ επάνω στην περιοχή που θέλεις να δεις 
Παρακολούθηση σταυροδοσίας

Απάντηση Κομισιόν για το ναυάγιο του Sea Diamond στη Σαντορίνη

  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Κ/Ζ Sea Diamond
  • Οκτώ χρόνια από τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond στην καλντέρα της Σαντορίνης. 
  • Οκτώ χρόνια συνεχόμενης ρύπανσης και υποβάθμισης του θαλάσσιου περιβάλλοντος του νησιού μας.
  • Οκτώ χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης, να εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία, να υλοποιήσει τις δικαστικές αποφάσεις και

Naxos Tennis Club - Εσωτερικό Τουρνουά Διπλών


Tο τριήμερο 16,17,18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Naxos Tennis Club εσωτερικό τουρνουά διπλών ανδρών, γυναικών και μεικτών.
Όλα σχεδόν τα μέλη έλαβαν μέρος και διεξήχθησαν δεκάδες αγώνες και στα 2 court.
Τόσο τα παλιά όσο και τα νέα μέλη του club κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον στους παρευρισκόμενους και οι αγώνες ήταν

vimanaxou : Σε ποια εκλογικά κέντρα ψηφίζουμε στη Νάξο και τις...

vimanaxou : Σε ποια εκλογικά κέντρα ψηφίζουμε στη Νάξο και τις...: Εκλογικά κέντρα Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (τα ίδια με αυτά που ψηφίσαμε το 2012) 122 ΝΑΞΟΥ κ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΟΝΟΥΣΗΣ ΔΟΝΟΥΣΑΣ Από...

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η ΣΥΝ+ΑΞΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

Θέμα: Σύναξη | Συζήτηση | Οργάνωση | Ναξιώτικη Αποκριά
Αγαπητοί συν+Αξιοι
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαζευόμαστε για να συζήσουμε για το 3ημερο της Αποκριάς και τις δράσεις που μπορούν να γίνουν. Νέες προτάσεις – Νέες ιδέες όλοι μαζί για το Νησί.
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 στις 19:00 | Σχολή Ουρσουλινών Κάστρο.
Σας περιμένουμε.
Φιλικά συν+Αξία
συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Περιοδεία στην Νάξο του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη




Την τελευταία μέρα της προεκλογικής του περιοδείας ο υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Κυκλάδες Κ.
Μιχάλης Χάλαρης την αφιέρωση στο νησί απ’ όπου κατάγεται η σύζυγος του την Νάξο όπου θα παραμείνει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Φιλώτι που διατηρεί και σπίτι.
Σήμερα Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο και παρέμεινε στο Μητροπολιτικό μέγαρο περίπου μία ώρα συνομιλώντας μαζί του για όλα τα θέματα των Νησιών.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης δεν δίσταξε να εκφράσει το θαυμασμό του για τις γνώσεις του κ. Χάλαρη σε γενικά πολιτικά θέματα που αφορούν την

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καληνύχτα, κύριε Βρούτση. Καλημέρα Νάξο! Καλημέρα Ελλάδα!

Η προεκλογική περίοδος κλείνει απόψε στις 7.00μ.μ. με την κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού, στην παραλία της Χώρας. Στο διάστημα αυτό, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ κορύφωσε τη δραστηριότητά της με επισκέψεις σε όλα τα χωριά και συνομίλησε με πλήθος πολιτών. Συνδιαμόρφωσε και εμπλούτισε το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ με τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους.
Αντίθετα, ο κ. Γιάννης Βρούτσης φοβήθηκε την επαφή με την

Οι ομιλίες Βλασερού στη Νάξο

Με τη συμμετοχή πολλών Κυκλαδιτών, κυρίως συμπολιτών της Νάξου, πραγματοποιήθηκαν οι δύο κεντρικές προεκλογικές ομιλίες του Γ. Βλασερού, καρδιολόγου, υπ. βουλευτή Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.
Τόσο στο Δημαρχείο της Χώρας όσο και στο πολιτιστικό Κέντρο Φιλοτίου, ο Γ. Βλασερός ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες για τη στήριξή τους και υποσχέθηκε ότι, εάν η κάλπη τον δικαιώσει, θα αφιερωθεί με όλες του τις δυνάμεις στην προάσπιση της νησιωτικής υγείας.
"Έκαστος εφ' ω ετάχθη. Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ο τομέας της Υγείας. Για την Υγεία και θ' αγωνιστώ, για αξιοπρεπή νοσηλευτικά ιδρύματα, για

Παρουσίαση του Ατάνας Πετρώφ με βόμβα Βερώνη: Στόχος το πρωτάθλημα!

Μπορεί διοίκηση, παράγοντες, αθλήτριες και δημοσιογράφοι να συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομάδας για την παρουσίαση του νέου προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Ατάνας Πετρώφ, την βόμβα όμως έριξε με παρέμβαση που έκανε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βερώνης λέγοντας ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο.

«Έχασε» τη μητέρα του ο Κόβαζιτς

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:  ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (http://www.volleyplanet.gr)
Τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας πενθεί ο Σέρβος πρώην τεχνικός του Πανναξιακού, Ζόραν Κόβαζιτς.
Περιέργα παιχνίδια που παίζει η μοίρα… Την ώρα που ο Βούλγαρος διάδοχός του στον πάγκο της ομάδας της Νάξου, Ατάνας Πετρόφ, υπέγραφε το συμβόλαιο συνεργασίας του με το καμάρι του νησιού, ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχίων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, που με άδικο και

Σήμερα στις 7μ.μ. η κεντρική προεκλογική εκδήλωσή του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία της Χώρας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Σήμερα Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 
στις 7 μμ., ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική εκδήλωσή του, στο εκλογικό περίπτερο στην Παραλία της Χώρας, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Μανιό..
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΣΑ ΝΑΞΟΥ