Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Στηρίζουμε , ψηφίζουμε, υποστηρίζουμε τη Νάξο, το Λευτέρη και τον ιερό σκοπό του

Στέλνουμε K5 στο 54991 σε μήνυμα απο κινητό ή Α5 στο 54961 (5 ψήφοιγια 
  • το Λευτέρη, 
  • τη Νάξο και 
  • τα φτωχά παιδιά του Δήμου μας
Την Κυριακή 15 Ιούνη ώρα 9,20μ.μ είναι ο μεγάλος τελικός του Y.F.S.F, με τον αγαπημένο φίλο μας, Λευτέρη Ελευθερίου. Δεν θα αναφερθούμε στην ποιότητα του show ούτε στην άσχημη κριτική που δέχτηκε, αλλά στη
χαρά και στο γέλιο που μας χάρισε βλέποντας τον και στο γεγονός ότι δεν ξεχνά ποτέ τον Τόπο του, χαρίζοντας τα λεφτά που συγκεντρώνονταν με τις νίκες του στα παιδιά της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Με την ενδεχόμενη νίκη του την Κυριακή και με δεδομένο ότι είναι τελικός και θα συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα χρήματα από τα τηλεφωνήματα, σας καλούμε, όσοι από εσάς και από εμάς φυσικά, έχουμε τη δυνατότητα και αν βέβαια περισσεύουν αυτά τα χρήματα, να στηρίξουμε όχι μόνο την προσπάθεια του Λέφου, αλλά και τα φτωχά παιδιά του Τόπου μας, που έχουν την ανάγκη μας. Μην ξεχνάμε, αν δεν νικήσει, τα χρήματα θα πάνε σε κάποιον άλλο φιλανθρωπικό σκοπό.
Μικρές αφορμές χρειαζόμαστε για μεγάλες πράξεις και ο Λευτέρης Ελευθερίου μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα μέσα από το ταλέντο του ως καλλιτέχνης και μέσα από την ποιότητά του ως άνθρωπος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, Λευτέρη σ’ αγαπάμε και σου ευχόμαστε καλή τύχη! Είμαστε μαζί σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: