Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Κλειστά τα σχολεία της ορεινής Νάξου


Για εντονα καιρικα φαινομενα (χιονοπτωσεις)
-Την Δευτερα 7-1-13 εως και Τεταρτη 9-1-13 θα επικρατησουν εντονα καιρικα φαινομενα,συγκεκριμενα,Χαμηλες Θερμοκρασιες (εως και -2 βαθμοι Κελσιου (ειδικα στα Ορεινα) και εντονες Χιονοπτωσεις .
-Κατοπιν των ως ανω,εφισταται η προσοχη,ολων των αρμοδιων φορεων του Δημου,για ενισχυμενη ετοιμοτητα αντιμετωπισης εκτακτων περιστατικων,ειδικοτερα στην Ορεινη Ναξο.
-Επιβαλεται ετοιμοτητα στα βαρεα μηχαναματα και οχηματα των Κοινοτητων (εκχιονιστικα,διανοιξης δρομων κ.λ.π.) για ενημερωση , εγρηγορση των εθελοντων οδηγων και τυχον ενεργοποιηση. --Οι προεδροι των Κοινοτητων να μεριμνησουν για τα διαλαμβανομενα στα μνημονια εκτακτων καιρικων φαινομενων ,τυχον ενεργειων τους (π,χ,αιτημα τροφοδοσιας αλατιου ,ενημερωση πολιτων κ,λ,π. ).
-Η Πυροσβεστικη και Αστυνομια να βρισκονται σε υψηλη ετοιμοτητα ενεργειων,ειδικα για παροχη οδηγιων στους Πολιτες (π,χ, τοποθετηση αλυσιδων,κυκλοφοριας οχηματων κ,λ,π,),
Γραφειο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Αντιδημαρχος ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΟΥΛΗΣ
Μη λειτουργία Σχολικών Μονάδων λόγω χιονόπτωσης
Λόγω των καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στα ορεινά χωριά του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών προς στα σχολεία αλλά και στους χώρους αυτών, αποφασίζουμε τη μη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α/θμιας, Κορωνίδας, Κορώνου, Απειράνθου, Δανακού, Μονής, Κυνιδάρου, Δαμαριώνα,Φιλωτίου, Χαλκείου,Χειμάρρου και Β/θμιας, Σκαδού, ΕΠΑΛ Φιλωτίου, Γυμνάσιο και Λύκειο Τραγαίας για σήμερα 8/1/2011 ημέρα Τρίτη. Ο Δήμαρχος
α/α
Ο Αντιδήμαρχος
Αντώνης Μανιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: